Asenahil 0108Bir_Prens_Annesi hayır kadın doğumdan aldım öyle almam gerektigini söyledi sekreter detaylı ultrason için
Eylemkurt Asenahil haberim yoktu yaptıklarından aynen şimdiye kadar kimsenin de bilmemesi insanı tereddüt ettirir
Damlahmett Asenahil merhaba ben de randevu alıcaktım da yaptırdınız mı detaylı ultrason memnun kaldınız mı?
0108Bir_Prens_Annesi @Asenahil ben torbalida oturuyorum geçen hafta katip çelebiye gittim perinatolojiye detaylı ultrason için doktorum yapior dediler gittim yapmioruz dedi ama o kadar gelmişsin bı bakayım yine dedi kalp beyin ve böbreğine baktı bı sıkıntı yok dedi ve gönderdi doktorumda özele gitmemi soyledi
DeryaPekerr Eylemkurt Canım Alsancak lotus görüntüleme merkezinde yaptırdım ben baya da ilgili doktor memnun kaldım en uygun yapan yerde orası 500 TL ben baya araştırıp gittim istersen bi bakarsın sende
Gamzekcbyk Eylemkurt buradaki arkadaşlardan okudum bayraklida ali karaege 300 ₺ ymis ve gidenlerden çok memnun bende gitmeyi düşünüyorum bilginiz olsun sizinde
Eylemkurt Gamzekcbyk bı arkadaşta başka bir yerden yazdı bana oda ata sağlık hastanesi var Bornova stadyum metronun orda orasida 300 TL imiş
Trilece Ben Çınarlı Hastanesi’nde yaptıracağım orası 600 TL, ama radyoloji yapıyor perinatoloji değil, barış büke var perinatoloji uzm Orası 800 TL
Theia Linoosh çok üzüldüm adınıza gerçekten. Kendisinde 2 kere gebelik takibi yaptıran bi tanıdıgım önerisiyle aldm ben randevumu. Özel değilse bebeğiniz neden 6 parmaklı doğdu?
Linoosh Theia üzülecek bir şey yok biz de bilmiyoruz nedenini genetik deyip geçtiler ama eşimin ve benim ailesinde yok. Allah nasil isterse öyle yaratıyor ve görünmeyen şeyler oluyor ayrıntılı da hayırlı doğumlar
35lavanta Eylemkurt Ben çınarlıya gidiyorum kızımda da oraya gidiyordum prda ayrıntılı ultrasona gittim yine oyüzden ve doktordan çok memnunum hem espirili hem detaycı neye bakıyorsa hepsini size söylüyor gösteriyor tek tek ablatıyor bayada uzun sürmüştü en son bayada fotoğraf falan veriyor ben 600tl verdim nakit bu arada başka almıyorlar şimdi zamdan sonra fiyat arttımı bilmiyorum hiç
Asenahil Damlahmett günaydın 💐 Doktor bakıyor detaylı ama bı belge vermedi o yüzden özeli tercih ettim Ali karaegeye gittim çok memnun kaldım