Merhaba arkadaşlar ben de minik bebeğime kavuştum sonunda hamileliğimde hiç yormamıştı kızım beni rahat hamilelik geçirmiştim 15 hafta da covid geçirdim erken gelmesinden korkuyordum hep 30 hafta da normal doğum pozisyonunu almıştık 32 de gittiğim de yine aynı şekilde ve değişmeyeceğini söylemişti doktorum gerçekten de değişmedi devlet hastanesi takipliydim 40. Haftaya kadar bekledi kızım hiç bir şekilde doğum belirtim yoktu taa ki uzun bi yürüyüş yapana kadar akşama doğru belimden kasıklarıma doğru ağrılar girmeye başladı zaten anladım hemen acile gittik acıklık sıfır ama ara ara sancılar vardı. Doktor servise yatırmak istedi ama ben imza atıp eve gitmeyi tercih ettim hastanede personelin yaklaşımı hoşuma gitmedi ve ertesi gün özel hastaneye geçiş yapmak amaçlı muayene gittim eşimin yaşlandığını ve bebeğin beslenemedigini söyledi doktorum alttan muayene etti 2 cm açıklıkta olunca seni bugün doğurtacağım dedi doktor beni bi korku aldı eve gidip duş almak istedim fakat izin vermedi yatışım yapıldı fitille açılmayı hızlandırdılar ama acılmam cok cok yavaş ilerliyordu 4 cm olunca dogumhaneye indim suni sancı başlatıldı hastaneye yatış yapılmadan epidural isteyip istemediğimi sormuşlardı kesinlikle istemiyorum demiştim ta ki acıdan kendimi kaybedene kadar dayanılmaz bir hal alınca epidural yapın dedim hemen yapıldı öyle bir rahatlık geldiği uyuyakalmışım çatalda doktorum uyandırdı doğum başladı diyerek tamamen uyuşma olmuyor hissediyorsunuz ama rahatsız edilecek derece dr degil 5 6 ıkınmada geldi tosbigim 3800 kg olarak dikişlerim atıldı ve bi süre sonra odamıza çıktık👼🏻