Beyza11122 Kizlaaar türk kahvesi ve çay iciyormusunuz hamileyken ben şu aralar inanilmaz bı çay aşkı dogdu
kahvesever__ Beyza11122 sadece hafta sonu çay içiyorum başka hiç içmiyorum hamile olmadan öncede hiç aram yoktu zaten
Sinoooom Beyza11122 önceden de içiyordum ama hamilelikte daha çok içiyorum çayı günde 10 bardak oluyor bazen de geçiyor aynı zaman da çok su tüketiyorum
Mysaa Beyza11122 cay günde 1 bardak oda kahvaltıda çok cay tuketen bi insan değilim cnku ama Misafirlkte felan 2 yani hamileykende öyle kahve günde 1 tane muhakkak içerim 😀 zaten doktorum da açık olsun cay 2 bardak içebilesin kahvede bi fincan tuketebilşrsin demişti
Aysegulkms Ben her gün içiyorum üç bardak kadar kahvaltıda ve akşam eşimle her gün demler içeriz kahveyi bıraktım çok kafein içiyor diye ama arada bir sütlü kahve yaparım 😘
Beyza11122 Aysegulkms aynen karışık bı Mirvari kahvesi var türk kahvesi de içinde karışım var ama genel olarak çay aşırı içersik geliyor ve hiç icmezdim kahvaltıda bile ahahha
Beyza11122 Sinoooom aynen işte ben hiç icmezdim bı kahvaltıda bir bardaj anca simdi kendimi üç diye sinirlandirdim ama içsem içerim daha😋🥴
kahvesever__ Beyza11122 hamilelikten dolayı olabilir bazı insanlar çaya kahveye çok düşüyor hamilelikte
Hacer90 Ben normalde günde 2 fincan filtre kahve 2 de türk kahvesi içerdim. 7 haftada tiksindim ara ara sadece cay içebiliyorum