Boniboncuk Kızlar merhaba 18+5 teyim 1 haftadır sütyenimde göğüs uçlarının olduğu yerde ıslaklık oluyor ve sarı lekeler görüyorum. Sütyen takmadıgımda da kıyafette göğüs uçlarının oldugu yerler ıslak oluyor. Bunu yaşayan var mı acaba bu haftalarda?
Bsrbsrrr Boniboncuk bende yaşadım o haftada 26 haftalığım halen yaşıyorum arada süt geliyor cok sıkıp oynamamak lazımmış🤷🏼♀️ Sütyeniniz sıkıyosa da birsz daha rahat sütyen takmanız gerek diye biliyorum
erdem_agah Boniboncuk o kolostrum. Yani ilk sut. Benimde geliyor bir süredir. Sütyenin içinde dediginiz gibi sariliklar oluyor. Ama 18 haftada erken mi değil mi bilmiyorum. İnternetten bi bakın isterseniz doktor siteleri var.
Boniboncuk Bsrbsrrr çok değil canım az az ıslaklık olarak görüyorum akarken bile değil kıyafete bulaşmış sekıldr
erdem_agah Boniboncuk 20 li haftalarda sanki daha yastı. Şuan 34 teyim yine akıntım artti. Ama kisa bir süre kuruluk oldu net haftaları hatırlamıyorum.
Boniboncuk erdem_agah anladım canm sordum doktoruma. Normal dedi bazen süt erken gelebilir dedi. Dokunma ve sıkma dedi