Nurrrolli Kızlar merhaba ya benim kasıklarım aşırı ağrıyo 1 haftadır ve iki gündürde göğüs ağrım var yani kollarımı haraket ettiremiyorum düşünün sizce hamilelik mi
Alparslaninanneesii Nurrrolli Nurrrolli Olabilir canım kasık ağrın regl ağrısı gibiyse göğüslerinde dolgunluk ve dokunulmayacak acı hissediyorsan kanda gebelik testi yaptır bence
Mine_arslan Alparslaninanneesii bendede oldu canim her doktora dedigimdede rahim kasiliyor normal dedi. Yuruyemiyordum o derece kasik agrisindan. Adim atamiyrodum. Zamanla geçiyor 😇😇yine sorarsin doktora ama kasik agrisi oluyor cok oyle farkettik hatta biz
minigim07 Kızlar bendede oldu az önce bunun için post bile açtim düne kadar belirtilerim vardı göğüs hassasiyetim falan ama bugün hiç bir şey yok bel agrısı hariç inşallah bir sorun olmaz 🙏
Alparslaninanneesii minigim07 Geri geliyormuş ağrılar kuzum gerçekten 2-3 gün çok iyiydim bugün yine kasık ağrım devam etti
Alparslaninanneesii minigim07 yok yok emin ol geri geliyor bugün gittim kesemi gördüm şükür ağrım devam ediyor endişelenme