Tubmavi [silindi] bi arkadaşımın kızı Eylül ben de eylülde doğmuş sandım baktım mayısmış. Saçma mı değil mi bilmiyorum ama ismi duyduğumda ilk izlenimim aklıma gelen buydu paylaşmak istedim. Kararını sen ver.
user124578 [silindi] asıl Eylül de doğdu diye Eylül koyulunca garibime gidiyor benim 😂 kızımda Eylül de doğdu ama koymadım koymam da doğum ayından hariç beğenmiş olursam koyardım yani bence koyabilirsiniz 😂
euphoria123 Eşimle ikimizin doğum günü Eylül ayında benim doğumum Haziran da kız olsaydı eğer bebeğim Eylül ismini isterdim bende ☺️ Diyeceğim o ki sana kalmış illa Eylül de doğmasına gerek yok senin içine nasıl siniyorsa ☺️
AhsenMila Benim kızım da mayis doğumlu ismi eylül , soranlar oluyor eylül de mi doğdu diye yok diyorum biz seviyorduk öyle koyduk
Deletedmom7373700 [silindi] sonuçta Eylül ismini sadece Eylül de doğum yapanlar koymuyor. Neden saçma olsun ki. Niye Haziran değil de Eylül koydum haziranda doğdu diyecek halleri yok 😂 niye Eylül koydun ? Canım öyle istedi. Bu kadar basit bence 😂
gulsuayan [silindi] kız yok niye saçma olsun Eylül ismini sevdiğin için de koyabilirsin ben de severim koy gitsin