Busrabora Merhaba hanımlar 💕 ben 4 hafta 6 günlük hamileyim daha cok yeni :) ama ben cok yürüyen bir insanım bebişime bir zararı olur mu?🙏🏻🤰🏼
Denizliche Busrabora hayırlı olsun canım 🙏 doktor sakıncası yok dedi ise eskisi gibi çok hızlı olmadan yuruyebilirsin, ilk 12 hafta düşük tehlikesi çok yüksek oluyor çünkü
Esracim Busrabora ben yürümeyi çok seven biriydim 7 ay önceye kadar 😁 7 haftalıkken 6 saat dolanmistim eve geldim baktım kötü oluyorum. Arkadaşım çok yürüme dedi bebeği etkiliyor dedi. Sonra çok yurumedim. Şimdi.hic yuruyemiyorum ağırlıktan
Haribo Onu doktoruna danisman lazim. Riskin yoksa sakincasi oldugunu düşünmüyorum. Ama dusuk riski olabilir bu haftalarda.
Busrabora Esracim Esracim bende bugun biraz fazla yürüdüm ama içime hiç sinmedi sormak istedim doktorumda birşey söylemedi, hayırlsııyla kucagınjza alırsınız inşallah💕
tomurcukannesi Busrabora yürümenin zararı olmaz aksine çok faydalı. Ama bi süre sonra mesela 20 li haftalara gelince hızını azalt sadece canım hızlı yürüyünce batmalar hafif kasılmalar olmaya başlıyo biraz canını yakıyo☺️
Prensesininannesi Busrabora ilk 3 ay dikkat et canım eskisi gibi yürüme yavaş yürü Rabbim sağlıkla kucağına almayı masip etsin