Saby Nurella2633 benimde aynı bide goguslerimin sis aciyo dokunamiyorum inşallah gönlünüzden geçen olur😊😊😊
Krcnummu Bende bu gün test yaptım çok çok silik çıktı emin olamadım yarın hastanede kan vereceğim 🤭 Kadın doğum sekreteriyim zaten🤣
Dirik Kizlar benim bat 25 adete az kaldı dunden beri sol kasıgimda batma var erken gebelik testi cok silik çıktı gözle görülmeyecek kadar az sizce kasikta batma gebelik belirtisi mi ? Testi tekrarlamam gerekir mi ?
Dirik Saby hergun yapıp acaba koyulasma olacakmı diye bakicam canim bundan önce bi dusuk bi kimyasal yaşadım biraz tedirginim 🙄
Saby Dirik geçmiş olsun canım tabi takip önemli öylede yapabilirsin . Allah gönlüne göre versin stres yapma sakın :)
Dirik Saby tabi ne kadar yapmam diyecek olsamda biraz stres oluyorum inşallah hayırlısı olur cok istiyoruz 🤲🏼
Saby Dirik canım sakın stres olma benimde ilk gebeligimdei bir buçuk yıl sonra oldu artik pes ettiğim bıraktığım zaman o ay hamile kaldım sende rahatla gerçekten bak dene bunu olacak diye kendine stres yapma :)
Saby Dirik Rica ederim canım yrin yeniden yaparsan benimlede paylaş merak ederim yarın bende yapcam test inşallah vardır😊😊
Dirik Saby tabi canım silik bile olsa görürsem hemen kan vermeye gidicem buradada seninle paylaşırım hayırlı akşamlar insallah ikimiz için tüm bebek bekleyenler için hayirlisi olsun 🤲🏼😊