benimmdunyamm Genelde ayaktayken oluyor baş dönmem oluyor ani sekilde önceden hiç olmazdı yeni başladı korkuyorum birgün düşer miyim diye
FatmaNur_27 benimmdunyamm benimde oluyo du en baştan beri kansızlıktan kan ilacı kullandım şu an 25 haftalık olduk geçti çok şükür merdiven inmeye korkuyodum
benimmdunyamm Deletedmom727271 yoktu canım bir sıkıntı ben 8 haftadan beri düzenli tansiyon ölçümü yapıp doktoruma götürüyorum tansiyonum 11/7 12/7 falan hep normal ama son 3 4 gündür oluyor bu baş dönmem anlamadım saniyelik birşey oluyor geçiyor
Deletedmom727271 benimmdunyamm hamilelikte baş dönmeleri olur aslında. Ani bir hareket yapıyorsanız filan. Yada ayakta uzun süre kalıyorsanız. Çok uzun günler sürerse doktorunuza diyin tabi belki bir ilacı vs vardır. 🌼
Gmz-aykt benimmdunyamm çünkü tansiyon sorunu yok aklıma o geldi bende aynı haftadayiz demir kullanmıyorum ama annemden biliyorum bu durumu
benimmdunyamm FatmaNur_27 Doktora gidince bir sorayım ama doktota gitmeme cok var kana sağlık ocağı doktoruma söylesem bakar mı
FatmaNur_27 benimmdunyamm bakıyorlar canım sağlık ocağında kansızlık varsa kan ilacı kullanabilirsin normalde de gebelikte kullanıyorlar
Gmz-aykt benimmdunyamm ben 15+2yim bu hafta kontrolüm var yeni baslatir belki en son 12 de gitmiştim vermedi herkese veriliyor sanırım değil mi?
Gmz-aykt benimmdunyamm bir de benim baştan beri kullandığım vitamin var folikasit haricinde içeriğinde demir magnezyum omega vs her şey var oyuzden ayriyetten vermemiş olabilir
Gmz-aykt benimmdunyamm anladım cnm benim normaldi belki ondandır sen yine sor belki alternatif başka bişey daha önerir Allah korusun düşersin falan duştan sonra falan dikkat et kaymaz paspas koy