TugceSenelKavak Ilaydaile benim doktorum da onu önerdi siparişini verdim ama daha gelmedi. Kullanınca işe yarar umarım.
Tubidy ebru23 ben 👆🏻 İlk ve ikinci gebelik ikisinde de kullandım hiç çatlak Yok ilk gebelikten bakalım bu nasıl olucak
Aysen11 16.haftadan beri kullaniyorum 35.haftadayim bu hafta karnimin altinda catlak basladi cok guveniyordum kreme moralim acayip bozuldu 😔
Lylak Ne zaman kullanmaya başlamak gerek acaba göbek oluşmadan mı.siz ne zaman kullanmaya başladınız?
Ilaydaile Lylak göbek oluşmadan başlanmalı kesinlikle bana doktorum 12. Haftamda verdi. En geç 16da filan başlanabilir
Ilaydaile gonulcelen böyle yorumları görünce almalıyım diyorum gerçekten :) inşallah çatlağınız olmaz ileriki günlerde
TugceSenelKavak Ilaydaile ya maalesef en iyi kremleri de kullansak en büyük etken yapımız ve bol su tüketimi. Bütün doktorlar söylüyor bunu yapınız müsaitse ve yakın ailenizde çatlayan varsa yüksek ihtimal siz de çatlıyorsunuz.
gonulcelen Ilaydaile e bebekte 110 tl gratisten 110 a aldım ecz cok pahalı ilk indirimli ecz 135 aldım ama 185 ten düşmüştü
gonulcelen Ilaydaile e bebekte ki daha güvenilir geldi bana ama ztn son kullanma tarihi yok bnm 2. Kutu ecz ve grstisten aldım herşeyi aynıydı