mlkekayauzun 24 haftalık olduk göbeğim de aşırı derecede kaşıntı var . Nemlendiriyorum durmadan lierac kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım anlayamadım aşırı derecede kaşıntı var ne iyi gelir ne yapmam lazım başına gelen var mı
Minikuzu mlkekayauzun kepek kepek döküntü de oldumu bende ayni şekilde kasiniyordum sonra kepek kepek oldu karnim anladım ki losyondan dolayı Hindistan cevizi yagi ve badem yağı surmeye başladım yeni azaldı
Gmz-aykt mlkekayauzun çogu kişide oluyor sanırım ya ben 15.haftadayim ama hafif hafif oluyor bende de doktora sorucam artık nasıl krem kullanilmali diye🤷
Mervehorata92 mlkekayauzun bende 26 haftalıgım canım bende de kasıntı var karnımda bacaklarımda bazen doktora soyledım cıldıyeye yonlendırdı hamılelıgın son zamanında oluyor ama sende erken baslamıs dedı krem vardı karısım onu suruyorum. Ve bende lıerac kullanıyordum doktora dedım o nemlendırme degıl catlk onlemek ıcın dedı krem sür dedı nemlendır hassas cıldın var dedı
mlkekayauzun Minikuzu henüz pul pul dökülme olmadı görünür de birşey yok ama öyle böyle değil çok kaşınıyo 😔 siz karıştırıp mı kullandınız ayrı ayrı mı kullandınız
Minikuzu mlkekayauzun birini sabah birini aksam sürüyorum Hindistan cevizi yagı donuk oluyor zaten her kullanımda peteğe koyuyorm öncesnde
mlkekayauzun Mervehorata92 neyi ne şekilde kullanacağımızı şaşırdık canım artık bende Haftaya gidicem doktora bende yine bı sorarım çatlak oluşumunu engellemesi için +nemlendiriyor mu 🤔 Hindistan cevizi yağı çok diyorlar birde onu alcam nemlendirici olarak öyle böyle bir kaşıntı değil bu 🙄
Mervehorata92 mlkekayauzun ıyı gelıyor eğer sadece catlama sebebıyse canım hındıstan cevızı, vazelın, badem yağı karısık suruyorum ama kasıntı sebebı baskaysa doktor yonlendırıyor cıldıyeye o bakıyor ona gore krem verıyor