Eflinbebis Canlarim güzel annisler 🌼 kilo alımlarınız da basen ve popo dan mi aldınız her yönden mi .? Sanki popo geriye doğru toplanmış gbi his ediyorum sağ sol yatmaktan mi kg’dan mi bilemedim kız gebeliği popo basen yapar diyende var 🙄
Gamzeates Eflinbebis tam da doğru bir tespit ilk oğlumdu hiç böyle olmadı sadece karnım top gibiydi kilo almıstım ama çokta böyle göze Batmamıştı ama kızıma hamileyim basen ve popiş yayıldı göbeğim yayılarak büyüyor ve belime sürekli kramp giriyor ütü yapıyorum ayakta dursam belime ağrı giriyo daha erken başladık ama oğlum da hiç böyle değildim kıyaslama çok yaptım yani sağlıkla gelsinler inşallah bebişler ama popiş böyle kalmaz inşallah 😂
Merve-0535 Eflinbebis belki alınan kilo ile alakalıdr. Ben 28+4 um 🥰 daha 1.5 kg aldım. Bütün vücudum aynı kaldı. Sanki karnıma top koyulmuş gibi. Şuan 78 kg im. Zayıf biri de değilim. Ama göbeğim çıktığı için sadece bedenim zayıf duruyor 😂🤭
izobellaaa-_- Eflinbebis popom zaten top gibiydi benim bir kilo bile alsam popoma giderdi hamile olduğumdan beri kim kardaşhian gibi geziyorum 😂 Ama cinsiyet belli değil kız hissediyorum 🐣😻
Villanelle Benim 2 tane kızım olacak ve normal vücuduma sadece göbeğim eklenmiş gibi. Ne belim ne basenim genişledi
Eflinbebis Gamzeates aayy vala evet bnmde bel bölgesi fena görünüyor kendime bakasim gelmiyor ayakda durunca ağrıyor da🙂
Eflinbebis Merve-0535 Bnde 30 hftalarda belirginleşti kimse hamile olduğunu Anlamazdı kg alışı sonradan başlıyormuş dedikleri doğruymuş hatta yayila yayila 😁
Mehtapca06 Valla ben oğlumda asıl duba gibiydim bunda karnım olmasa hamile demezsin üstelik karnında dik belli bir noktada oglumdakinin aynısı
Eflinbebis izobellaaa-_- bnm popo da pantolon felen giydigimde belirsidi düz du , ama şimdi kaldirmisim estetik sanki hep oraya gtmis kg gbi 😁😁
Fatma-onal Eflinbebis 13+6 yız hiç kilo almadığım gibi 5 kilo da verdim üstelik prenses haftasına uyumlu ama inşallah böyle kilo almadan biter hamilelik 🥰
Deletedmom_110 Eflinbebis benim belim çok ince basenlerim vardı önceden ama şu an daha da büyüdüler belim kalınlaştı basemlerim daha da büyüdü
gldn065807 Eflinbebis aksine bende hiç popo basen yok göbeğim önde top gibi ama kizim olacak inşallah 38+0 dayım 9 kilo aldım
Eflinbebis gldn065807 38+3 .. 10kg aldım popom hiç yoktu şuanda arkadan bakınca sağ sol kenarlar duzlenip alttan kaldırılmış gbi 😁😁
Merve-0535 Eflinbebis ya bilmiyorum artık 🤭 sonrası nasıl olcak bakalm. Benim 18 haftadan sonra sanki küçük bir top vardı karnımda 🤭😂 yavaş yavaş o top büyüdü. öne doğru ama 😂🤭
gldn065807 Eflinbebis yok benimde yoktu hala yok kendi kıyafetlerimi giyiyorum banada erkek bebek karnı diyorlar oğlumda daha fazlaydı mesela kızm da yok
Msl22 Eflinbebis Valla bizimkide erkek ama vücut şekliyle kilo almaya benim vücudum popo ve karnim sadece var hemşire şok oldu sen gerçekten hamilemisin karnim çok büyük degil minnak bide sadeve popom arkaya doğru çıkık oldu yani baya da catladi cok zayıftım birden kilo artışından oldu vucut neye uğradığını şaşırdı 🤣🤷🏼♀️