Nurcan3131 Kızlar adetime gore 6+2yim ama doktor ultrasonda 4+4 dedi doktora gore 4+4de keseyi gördük şuan 5+2 arada yarım saatte 1 falan sol kasığım agrıyo sizce normalmi endise etmem gerekirmi bilemedim ne yapmam gerektigini
Umran__37 Endiselenme normal bunlar yerlesme sancisi hep bunlari bende cektim zamanla gidiyo endise etme hic 🤗
Nurcan3131 Umran__37 ilk gebeliğim 24 yasindayim önümde yada cevremde bana anlatan biri yok korkunca yazmak istedim icimi rahatlattiniz 🙈💕
Umran__37 Nurcan3131 benimde ilk gebeligim ben anneme teyzeme kuzenime soruyorum doktorumada sormustum ilk zamanlarda yerlesme agrilari yani hic bisey icin endise etme agrilar gaz sorunu kabizlik bel agrisi gaz yuzunden karin siskinligi mide yanmasi bulantisi kusma hepsi normal bunlarin canim 🥰🥰
Nurcan3131 Umran__37 ne guzel danışacağınız kisiler var keske sizin kadar sanslı olabilsem teyzemlerin yasi buyuk konusulmuyo kuzenler daha bekar annem anlatiyo ama eskilerden yani durum bundan ibaret ama gercekten icimi rahattiniz cok tesekkür ederim ❤