Damlademir Kızlar merhaba yüzyıl hastanesine gidiyorum ama doktorumun oraya geçeceğine dair söylemler var (Sibel Mutlu) muayene ücretleri ne kadar bilgisi olan yazabilir mi ????
esmerbomba Damlademir bende Sibel hanımın takipli hastasıyım inşaallah ona doğum yapicam ama hiç duymadim oraya gideceğini artık orda mi calisacakmis siz nerden duydunuz ?
esmerbomba Damlademir sanmıyorum öyle birşey olacağını olsaydı doktor zaten söylerdi diye düşünüyorum o kadar memnunum ki doktorumdan Çayırova da oturuyorum zaten buraya gelsede hep ona giderim 🥰🥰
Damlademir esmerbomba aynen ya Sibel hanım nereye biz oraya bende çok memnun duyunca şok oldum Perşembe gidince Sorucam hayatımda ilk defa bu kadar ilgili samimi doktor gördüm 🙏🏻💗bırakmaya niyetim yok ☺️
esmerbomba Damlademir AA benimde Perşembe kontrolüm var 😅 sorarsanız banada haber verirmisiniz unutmazsaniz 😌
Damlademir esmerbomba 😃😃 tabini veririrm buraya yazarım yazmayı unutursam Buraya boş mesaj atın görürüm 👍🌸
Damlademir esmerbomba hayır gitmiyormuşum rahatsızlandığm için bugün geldim sadece akşamları destek için gidicekmiş
Damlademir Detaylı ultosan ücreti de 750 TL dediler Sibel hanım gerek duymadı yaptırmıcam sanırım 🤷♀️