MerveEbru Hamilelikte ekstra arttı sanki göbek tüylerim normaldede baya göbek tüyüm vardı zaten göbeğime ağda yapsam sorun olur mu kızlar yapanınız var mı?
Elifbrtnn MerveEbru ben hem yaptırıyorum hem de sağlık ocağında ki ebeye sormuştum birşey olmaz demişti canım ama kişiden kişiye değişir birşey olur bilemem.
Baliminannesii MerveEbru benımde hiç göbek bölgemde tüy yoktu canım hamıle kaldım hafıf tüylenme oldu göbeğimde inşallah geçer doğumdan sonra 🥲🥰😀😀
Zeynepppdyg MerveEbru sarışınım göbek bölgemde hiç tüy yoktu hatta genel anlamda tüy problemini lazer yaptrp bitrmiştim şuan hepsi geri geldi 🥲ama göbek hiç yokken çıktı sanırım hormonlara ek olarak sürdüğüm yağlarda besliyor😂😂
Ebrucm MerveEbru doğumdan sonra dökülüyor bişey sürüp çoğaltmak istemedim benimde baya yoğun tüylenmem oluyo
MerveEbru Baliminannesii zaten tüylü bi göbeğim vardı lazerle gitmişti nerdeyse hamile kalınca hortladılar 😂
UmutsuzPolyanna Benimde ayva tüysü gibiydi kalınlaştı ben aldırdım hala sağlamım sorun yok😅 MerveEbru
Estrella Zeynepppdyg badem yağı rahatlatıyor göbeğimi sadece onu kullanıyorum. Çok güzel besliyor tüyleri, öyle böyle değil😂
yasemin_- MerveEbru ay bende de vardı arttı gibime geliyor ama traş makinesi ile boyunu kısaltıyorum aşırı rahat oluyor ne canım acıyor ne Birsey 😃
nevamm1 MerveEbru bende de aynısı oldu zaten olan tüyler iyice kıl oldu kalinlasti ağda yaptırdım ben ama sıcak olmasın fazla dikkat et bide spatula ile olan agdadan sürdür sıkıntı olmaz doğumdan sonra lazere başladım ben.