Kubraygun_ o kilo sadece senin değil bende kilo problemi olmadı ama her zaman çok kilo almaktan korkuyordum ablalarım çok kilo aldılar hamileliklerinde çünkü bende ya onlar gibi olursam diye kendi kendimi yiyip duruyordum. 52 ile hamile kaldım 69 olmuş 38+5 deyim bende. Benim göbek ve kalça var zaten şuan neredeyse karnım 7 kilo falan oluyor suyu plesantası beebk kilosu birde rahim dersek çok stres yapma yani. Kendimi bende aynada kocaman hissediyorum boyun 156 düşün 🙄 doktorum iyi olduğunu söylüyor kilomun çok almadığımı söylüyor ama bilmiyorum bana çok gibi geliyor bazen. Ama doğumdan sonra alınan kilomun rahat 10 kilosu gidecek şişlikler bebek suyu derken sonrasında da yememize dikkat edip hareketli olursak kalmaz inşallah birşey. Ama son zamanlar özellikle iştah açılıyor ben son 1 buçuk ayda arada böyle ekmeği falan boş boş yemek istiyorum canım ekmek arası falan istiyor kendimi tutuyorum 😁 yani özellikle şimdiden sonraya dikkat et sana boş kilo yapacak şeylerden uzak dur özellikle bebeğe kilo yapacak şeylere odaklan onlardan ye canım. Ben canımın her istediğini yememeye çalışıyorum geceleri özellikle nefsime hakim olmaya çalışıyorum yoksa önüne geçilmez kilolara sebep olur. Ben tecrübeli değilim ama son zamanlarım dikkat etmeye çalıştıklarımı söylemek istedim🌸 kilo dediğim hiçbirşey kaç kilo vermişsin yine verirsin sıkma canını önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı 💗 her halinle güzelsindir bence sıkma canını biz anneniz çünkü 🥰