Aslann1 Kızlar merhaba dün doktora gittim ultasonda 5 haftalık görünüyor bebeğim keseyi gördük henüz bebeği göremedik aynı durumu yaşayan var mı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi
yigitinannesiiiii Aslann1 yolk kesesi gözüküyormuydu canım Haftaya gözükür inşAllah 10 gün sonra git bence kalp atışınıda duyma olasılığın olsun
yesilliboncuk Aslann1 ben ilk hamileliğimde çok erken öğrenmiştim, geç döllenme olduğundan aynen böyle olmuştu. Gittik 5+2’ydi kese vardı bebek bir haftaya görünür dedi doktorum, 6+2 civarı gittiğimizde kalp atışını duyduk, bebeği de gördük içini ferah tut ♥️
Edabykl Aslann1 bende sadece 5+2 de kese gördüm yolk kesesi filanda yoktu yani sadece bi kese vardı küçücük 2 hafta sonra çağırdı 7 haftalik olmam lazımdı gittim karnimdan bakti yine bebek yok alttan muayne yapmak zorunda kaldi ve yapar yapmaz bebek gozuktu net bir şekilde 8+1 mis hemde cok mutlu oldum egerki bebek yine karindan gozukmezse kesinlikle alttan muayneyi kabul edin hayirli haberler olsun insallah 🤲🏼☺️
Aslann1 yigitinannesiiiii Yolk kesesi ne demek bilmiyorum ama sadece bir kese göründü ama bebek görünmedi maalesef
yigitinannesiiiii Aslann1 canım kesenin içerisinde minik küçük bi kese daha gözüküyor bende gözükmüştü bebeğin tutunacağı yer gibi düşün ama herkeste gözükecek diye bişey yok tabi