Buseyllzr babyninannesi benim bagisikligim çok güçlüdür normalde yıllardır hasta olmam ama bu hastalik çok farklı gerçekten bende hafif atlatırım olursam diyordum ama çok zorladı gerçekten Allah kimseye yaşatmasın 🙏
Yrnnry Buseyllzr gecmıs olsun tekrardan ılk zamnlar kovıd olanlara da verıyolrdı aspırın kan sulandırıcı ozellıgı olduğunu bılıyorum ama hamılelıkte parol dısında ıcılebılır mı bılemedım
Buseyllzr Yrnnry yeni post açtım sordum canım kullanan varmış bende kullanacagim artık çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için 🙏
Deletedmom727271 Buseyllzr aspirin olarak ben ecopirin kullanıyorum kan sulandırıcı kendisi. Doktoruna sorup onu kullanabilirsin 😊
Buseyllzr Deletedmom727271 yarın sorayım bakalım bunlar hep eşimin Eskişehir’e gitmesinden oldu biliyon dimi ordan geldi geleli 2.hastalanışı 😂
Buseyllzr Deletedmom727271 canım ben eşime ecopirin aldırdım da kağıdında yazıyor ki hamileliğin son 3 ayında kullanılmaz. Sen kaç haftaliksin doktorun kullanabilirsin dedi mi sana ben benim doktora gene ulasamadm😂
Deletedmom727271 Buseyllzr foto değişmiş tanıyamadım sen böyle diyince tanıdım şimdi 😂 ah bu kocalar 🤣 doktoruna danış öyle al canım aynen. Ateşin düştü mü bari
Buseyllzr Deletedmom727271 seninde değişmiş ama ben tanıdım aşk olsun 😂 düştü canım benim bugün en fazla 37.5 du yarım saatte bı ölçüyorum inşallah yarın komple düşer bebiste hareketlendi bugün baya o da çok rahatlatti içimi 😌
altintaslar Buseyllzr Oksapar iğne kullanmıştım canım ben. Geçmiş olsun çok sevindim düşmeye başlamasına 🙏🏻☺️
Deletedmom727271 Buseyllzr 37.5 iyi yine canım çok yüksek olmasın aman 😊 sevindim dikkat et kendine. Çıkarsa acile gitmeyi ihmal etme. 🌼😊😊
Buseyllzr Deletedmom727271 bu soğukta askiliyla geziyorum evde valla düşsün diye 😂 çıkarsa gideceğim mutlaka canim çok teşekkür ederim♥️😚
Gizemgizem25 Buseyllzr bana ateşin çıkarsa ambulansı ara dedi doktorum bide sağlık müdürlüğünden aradılar onlarda aynısını söyledi gebelikte ateş cok önemli hemen ambulans ara allah korusun
Deletedmom727271 Buseyllzr 29 haftalığım canım kullanıyorum hala sanırım 32den sonra bıraktıracak 😊😊😂
Deletedmom727271 Buseyllzr yemeklerden sonra kullanmaya ve her gün aynı saatte içmeye özen göster ama 😊
Deletedmom727271 Buseyllzr bir tane evet canım. Tok ol yeterli her gün aynı saatte kullan ama. Aç kullanırsan mide rahatsızlıkları çıkıyor ortaya. 😊