HZE Tecrübeli Hanımlaaaar, bebişleriniz gebeliğinizdeki ultrasonda söylenen kilosuyla mı doğdu yoksa daha az/fazla diyeniniz var mı? Cihazdan cihaza kilo ölçümleri fark ediyor mesela hangisine inanacagımı bilemiyorum 🤷♀️
litfenama HZE belli parametre ve ölçümlere göre cihazın belirlediği ağırlık söyleniyor. Yani net ağırlık kesin bilenebilen bir şey değil.
HZE Haftada minnoşa 2276 gr dediler, 34. Haftada başka bir makine ve doktor 2156 gr dedi? Çocuk mu zayıflamış dedim yoo değişir cihazdan olabilir dedi, kilo alması gerekirken daha düşük çıkmasına üzüldüm
Dilhunizade HZE dogum yapacagimgun 3600 dendi ama 400 gram eksikti 3200 dogdu. Eltiminde tam tersi 3800 denmis ama 4800 dogdu bebek
lunam HZE 36+3de 2800 dendi ama 37+3te doğdu 2625 gram 😊 o yüzden ikinciye hamile olursam bir gün, ultrason ölçümlerine hiiiiç güvenmiycem 😄
Babyturan HZE cevremde kimseninki denildiği gibi çıkmadı ben pek ölçümlere güvenmiyorum ne zaman doktora gitsem doktor herşeyi söylüyor herşeyi normal kilosu bu vs diye 😅 arkadaşa 3800 denildi çocuk 3150 doğdu birine 3200 nedildi 2880 daha çokta örnek var cevremde o yüzden yeterki sağlıklı olsun bu bebeğin genetiğiyle alakalı yani bizim düzenli beslenip beslenmemizin marifeti kesinlikle değil.
Msl22 Babyturan Kesinlikle katılıyorum arkadasimda hamile bende doktoru bir kere 1500 kg demiş halbuki 2500 bebek ölçülmüş bir gunde iceride mi zayıfladı diyor bende dedim telaşa kapilma çünkü detaylida benimde gramlar oynadi yani çokta önemli birşey olduğunu düşünmüyorum dediginiz gibi genetik farklılıklar oluyor bebişin sağlığı daha önemli diye düşünüyorum bizimkide daha dogmadi var ama sağlıklı olması herşeyden daha önemli kilosu minnak ta olsa olur