Melike Hilalkhrmn417 Ya bende öyle diyordum 🙊 Amiin sağlıkla zamanında sağ salim gelsin münnoşunuz 🤲🏻🤍
2koftemom Limonzeytin hrr doktor parmakla bakmıyor benmkine havuca benzrr bir seyi sokup cıkarmıstı 2 sanıye yani parmaktan korkanlara söylim normal doğum yaparasanız ebe saat başı gelip parmakla açıklıgı kontrol ediyor ve kadın oldugu içinmi bilmiyorum pat diye sokuyor değişik
Limonzeytin 2koftemom spekulum mu dediğinz şey? O acıtıyoda genelde muayenelerde bile. Parmaktan ne olacak zaten 😁😁
2koftemom Limonzeytin adını bilmiyorum ama acıtmıyor çünkü jel sürmüştü öncesinde kaygandı oyızden acı felan yok parmaktan bişey olmuyor ama tuhaf geliyor ınsana tabi😅
karat Melike okurken heyecanınızı paylaştım resmen 😇 neyse ki her şey yolunda ve iyisiniz şimdi. Kızınızla birlikte sağlıklı ve güzel bir ömür dilerim🤲🏻
Eliff19 Melike memnun kaldınız mı peki ? Bende orda yapmayı düşünüyorum ama oradaki doktorlarla değil paket almadım o yüzden sadece doğuma gidicem oraya. Kalabalık olduğu bakımın iyi olmadığı falan da söyleniyor
Melike Eliff19 Doğuma kadar herşey güzeldi ama doğumdan sonra gerçekten hiç memnun kalamdım. Hemsireler gelmiyor doğru dürüst ilgilenmiyorlar yani o kadar parayı boşuna vermişiz dedim
ebruomur Benim dogumum carsamba gunu ne sancim ne de hic birseyim normal dogum yapacan allahin izni ile ama hic birsey yok ufak tefek yalaci sancim olmustu sadece sunii sanci cok mu kotu sizce
Melike ebruomur hayırlısıyla gelsin inşallah. Birazcık zor evet ama dayanıyorsun allah ona göre veriyor sabrını 😌
Sevgikara Melike maşallah süreç ne kadar zorlu olsada siz o kadar güzel anlatmışınızki bu hikayeleri duydukça gördükçe rahatlıyor insan 😂 Rabbim sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip eylesin minik kuşa 🐣
Nefsm Melike evet ya ben böyle ağırdan kıvranrm gece eşimi kaldırır giderim diyodum ama nerde güle güle gittim güle güle de çıktım 😌