Elifterzii 14 haftalığız fakat cinsiyetimiz daha belli olmadı. Eski türkce isim arıyorum. Neler olabilirrr ?
dnz_dnz Elifterzii ben de Türkçe bir isim arıyorum fakat bulamadım henüz 😄 kız ismi olarak Alçin dikkatimi çekti. Ay gibi eşsiz bir de kızıl renkli bir kuş türü yazıyor internette. Türk mitolojisinde geçiyor mu diye araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. Bu internette yazan isimler ve anlamları ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden. Erkek ismi olarak da Ediz’i önerebilirim bizim oğlumuz olsa onu koyacaktık. Kızımız olacak inşallah 💕
dnz_dnz -PembePapatyam- Balkız ismini o kadar seviyorum ki mümkün olsa koyardım 😄 tabi çocuğumun iyiliği için öyle bir şey yapmayacağım ama kız olduğunu öğrendiğimizden beri Balkız diyorum ben. Göbek adı olsun 💕
Blackcloud Umay Almina Tomris Bala Kağan Elay Alparslan Alpay Alperen Aral Ata Arslan Aybike Ayça Beliz Bengi Demirhan Dolpay Esin Gökay
dnz_dnz Blackcloud teşekkür ederim 🌼 Elay dikkatimi çekti ben de İlay ismini bulmuştum. İlk sıramda o var şu an
Feyzaerturkk Yüsra, kolaylık refah demek Eymen, uğur getiren, cennet kapılarından birinin adı ve hoşgörülü demek Bizde bu ikisinde kararlıyız belki dusunursunuz
begonvilko Elifterzii Umay gerçekten çok güzel bir isim. Ben kızımın adını Hilal koyacağım nasipse ama ikiz olsaydi Hilal ve Umay koyardım.