Umutunannesi92 Elis_Elyaa biz 17+3 üz karnın altında hafif bir değme gibi bir his yaşıyorum gün içinde bazen fakat bebek mi göbek mi hala emin değilim 🤗🤗
Sirkelimon Elis_Elyaa 17 haftalık olduk bugün şu ana kadar 2 defa hissettim ama arkadaşım ben 12 haftadan beri hissetmeye başlamıştım diyordu. Her insanın farklı
Rabia344 Elis_Elyaa Ben 14. Haftamda hissettim ama sürekli olarak değil bazen pıt pıt kalp gibi atıyordu. Hatta doktoruma sordum normal mi hissetmem diye evet dedi. Siz 16. Hissediyorsanız doğrudur 🥰
Marblingg Elis_Elyaa ben 14 den beri hissediyorum ama doktor imkansiz demisti hissetmen et seyirmesj desem bi anda oyyle bi pit diye yapioki korkuyorum refleks olarak bu nasil seyirme ama iste adam imkansiz diyo baska bisey demiyo 😅
Aytiii 16 haftalık olduk tam🥰 Dogum ne zaman demişler size? cinsiyyeti belli mi? biz yarın Allahın izniyle ögrenicez
Elis_Elyaa Aytiii 2 eylül doğum bende salı günü öğrenicem cinsiyeti allahın izniyle 15 haftalıkken hissetmiştim 1 2 defa sonra hiç hissetmedim acaba normal mi
busraeylull 14+3 de hissettim ama iki defa tek hissettim cok guzel bir duygu insallah sizde tez zamanda hissedersiniz müthiş bisi 😊
Elis_Elyaa busraeylull ben 15 haftalıkken hissetmiştim bi kac kez pıt pıt diye bi hareket ama şimdi hissetmiyorum artık kaç gün oldu acaba normal mi
Aytiii Elis_Elyaa bende de aynı şekilde oldu 2 gün önce pıt pıt hiss ettim, ama baya hiss ettim eşim henüz mümkün degil desede) çok güzeldi..ama hala hiss etmedim..cinsiyyetini mutlaka paylaşın💜😘
Rabia344 Elis_Elyaa Evet evet normal korkmayın. Bende 15/16 da hatta 17/18 bile hissetmedim. Korkuyordum bir şey mi oluyor diye. Doktor bu aralarda uyuyorlar genelde demişti😇
eftelya_ser Elis_Elyaa biz de 16 olduk ama daha hissedemedim🤔 acaba diyorum ki ben mi anlamıyorum ama benim ilk gebeliğim
busraeylull Elis_Elyaa ben de arada hissetmedim şimdi 16+2deyim daha iyi hissediyorm🥰 merak etme özellikle sırt üstü uzaninca daha net analsiliyor🤩
Motherandbaby Ben de 16+4 üm iki üç defa pıt pıt hissettim 15. Haftadan beri. Son üç gündür hissetmiyorum. Herhalde ilerleyen haftalarda daha düzenli hissedecez.
Elis_Elyaa Motherandbaby Bende 15 haftamda hissettim 1 2 defa sonra hiç hissetmedim acaba normal mi bilmiyorum korkuyorum da
Motherandbaby Elis_Elyaa benim de ilk gebeliğim çok bilmiyorum ama normal diye düşünüyorum. Okuyup araştırdığımda 20. Haftalarda düzenli olarak hissedildiği yazıyor.
2kizanasi 16+4 oldu kızım şimdiye kadar bir kaç kere hissettim ben haliyle 3. Gebeliğim ayırt edebiliyorum ama daha düzenli değil 24e kadar da düzenli olmayabilir endişelenmeyin :)