nuhunannesi42 Sedefoznur bende yarın 27 haftalık olucam şükür hiç bir sorunum yok 🥰. Benim oğlumda geceleri hareketli gündüz bişey yok gece yatınca başlıyo vurmaya 😁
Sevgi-clk Sedefoznur sırt kaşık bacak ağrıları iki üç güne bir uyutmuyor kuzum Allah yardımcımız olsun ben biraz fazla kilo aldım belki ondan sırt agrım sizlerde iştah duru mu nedir ben çok çabuk acıkıyorum 🤭
minikpandammmm vgc benm de aynı 3 gün önce tetanoz aşısı oldum 28 haftalık oldum. Çok sessiz hareketleri azaldı. 🙄 Ne yapsam eskisi gibi olmuyor
Bussuk 26+2 günlüğüz 😊🤲 geceleri cok geriliyor karnım gece 3 dedimmiydi hareketlenmeye başlıyor uyutmuyor beni 24 haftaya kadar hiç sorunlarım olmuyordu ama artık uyuyamıyorum mide nide bulantı vardı ilaç kullanıyordum hala devam ediyor bulantılarım
Sedefoznur Bussuk gerilme değilde tekme çok oluyor zaten sağa sola uyumaktan ellerimi hissetmez oldum artık🙄 Allah yardımcımız olsun mide bulantısı zor bende yanma oluyor oda bebek mideyi sıkıştırıyormuş doktor öyle dedi
Sevgi-clk Sedefoznur valla ebe diyetisyen var benim gittiğim gitmek istersen deyince ben şok hiç farkında değildim o ana kadar tobişik olduğumun 😂
Bussuk Sedefoznur yanmam hiç geçmiyor zaten ama karnım çok geriliyor böle sertleşiyor bide ilk hamileliğin nasıl tarif etsem onuda bilmiyorum
Sevgi-clk Bussuk benimde ilk hamileliğim ben tarif edeyim senin yerine tekeri pompayla şişirmişler gibi yer yok hava dolu kanım patlıcan gibi oluyor 😂😂😂
efelinamoms 27+2 bizde gögüs altında batmaları olan var mı uyutmuyor ağrısı çok önemsemedim başta ama artık dayanılcak gibi değil
suleesrky efelinamoms 28+3 ’üz aynı problemi yaşıyorum bir süredir. Sütyen sıkıyor sanıyordum oyle bir sıkma ve nefes darlığı da var ben de. Inanilmaz agriyor göğüsümün altları.
Nur123aa Sedefoznur bizde Haziran’da geliyoruz nasipse gece gündüz demez oğlum maşallah diyorum bazen futbol oynuyor icerde onu böyle şiddetli hissetmek beni çok mutlu ediyor ama bel ağrıları çok zormuş 😄
efelinamoms suleesrky Bende aynısını düşündüm ama yok yani bazen inanılmaz rahatsız ediyor uyuyamıyorum çoğu zaman inşallah geçici bir durumdur yoksa doğuma kadar zor dayanırım 😔
efelinamoms vgc Doğmadan uyu doğunca uyuyamazsın diyorlarda bence hamilelik sürecindede xoğu zaman uykusuz kalıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun 😔
vgc efelinamoms evet çevremde çok arkadaşım yeni doğum yaptı sürekli gece uykusundan bahsediyorlar onlar öyle dedikçe iyice uyuyamıyorum 😂