Molika Mnk16 evet yanma da vardı malesef uykulu uykulu aklıma gelmemis gaviscon içsem baya fayda ediyor
Semaan Mnk16 nasıl biliyomusun acı su geliyor bogazımı yakıyor cok rahatsız ediyor şurubu alıyorm kesiyor yine rahatlıyorum
Mine_arslan Mnk16 offf valla kacinci haftasin canim. Bende yasadim. Aglaya aglaya doktora gidiyrodum. Gece gunduz bogazim yaniyor yutkunamiyorum diye agliyrodum allah yardim etsin coooook zor. Midem de yanma oluyor agzima kopukler yigiliyor. Yetmezmis gbi kusumca bogazim parcalanmis gbi yaniyor sabaha kadar abbow🤮🤮
Mnk16 Mine_arslan 20 ye gireceğim canım ama boğaz yanmamı bir türlü geçiremiyorum çok zor, geçti mi senin peki canım
babyninannesi Mnk16 canim benim mide yanmasi var ikinci olusu bu, ve bogazima kadar.cikiyo yanma sanki sek raki icmisim yakiyor gibi 1 2 saat suruyordur , hergun olmuyor Allahtan, doktor surul falan mi veriyormus
Mine_arslan Mnk16 Abboww 😱biz daaha 15 canimm. Allah yardim etsin allahim ya. Annelik cidden cok kutsaal birsey yani keske erkeklerde hamile olsada gorseler😂😂benim midem bulandıgunda esim derin derinn nefes al dior. Heee kolayyy hemende geciyor zaten😂😂😂😂
babyninannesi Mnk16 bende bilmiyorum ki yeni basladi benimde 23. haftaya girdim bugun bi hafta.once. yasadim sanirim bide dun suandada hafiften var, doktora gidince soylerim artik
Mnk16 Mine_arslan Benim eşim şaşkınlıkla izliyor çünkü öyle canım yanıyor ki ağlıyorum Artık ilaç doğal yöntemler denemediğimiz şey kalmadı son çare sabret diyor oda , ne yapsınlar onlarda şoktalar 😅