Zencefil26 Benim kız 28. Haftada dondu. Döndüğü ani da biliyorum ayakları ile göbek deliğimin orasını çok kötü acitmisti çok değişikti.
mucizemizibekliyoruzz Kanarya bizde 28. Haftadayız ne zaman kontrole gitsek baş aşağı. Doktor en sonunda dedi zaten bu bebek normal yollarla doğacak öyle istiyor her seferinde aynı mesajı bize veriyor dedi 😄
guleycan Benim oğlanla 33 haftaligiz ama daha baş aşaği dönmemiş miniğim eğer öyle giderse sezeryan olacağimi söyledi doktor.
ftmaygmur Bilgemsi benim 32. Haftadan beri başı aşağıda . Döndüğünü bebeğiniz hıçkırık tutunca anlayabilirsiniz çünkü aşağıda hissediliyor
Bilgemsi ftmaygmur benim başı yukarıda ikende hıçkırıkları aşağıda hissediyordum. Şimdi aşağıda değişik şeyler hissediyorum. Bakalım haftaya gittiğimde belli olucak :)
AyeglGzkaraKarabulut Kanarya haftaya gideceğim bende merak ediyorum benim ikinci doğum olacak normal oldu ilkim buda öyle olursa iyi olur
Babies16 Bilgemsi 29 . Haftada döndü ve hissettim.cunku ayaklari hep mesanemdeydi surekli vuruyordu altima kacircak gibi oluyordum.bas asagi döndüde rahatladim. Bacak boyu 3 hafta uzunmus prensesimin.simdide kaburgalarimi zorluyor ama mesaneden iyidir 😅
Bilgemsi Esracim beni 26dan itibarek iki haftada bir çağırdı ama Bayram tatili girdiği için gidemedim randevu bulamadım 30da gittim işte.
EzelUnal18 Kanarya bende 27+4 bugün gittim kontrele ve bebeğimin normal pozisyona döndüğünü söyledi aynı durumdayız yani
istanbulluanne Bilgemsi 25 haftalikken döndü sıpa dün kontrolmz vardi 26. Hafta başı aşağıda ayaklarda yukarda yüzünede göstermiyor 😏
busrasahinn Bilgemsi ben ilk hıçkırıklarindan anlamıştım ama çok sonra benimki çok erken döndü 24. Haftada kafası aşağı doğruydu hâlâ da aynı ama ilk döndüğünde hareketleri değişikti her zamanki gibi değildi
BaharCihangir Hıckırıkların yönü degişti ordan anladım ve kaburgalarıma bileyler batmaya basladı ayaklarıymış 32 de döndü canım