benimmdunyamm Benim son adeti yazdı doktor ama geç döllenmem olduğunu biliyor yine de sad göre mi doğum söylüyorlar aklıma geldi sorayım dedim daha var da 🤣
Pcoslubiranne benimmdunyamm doguma kadar arayi kapatir o.Buyudukce oyle oluyor öne bile geciyor ama arada çok buyuk bir fark yoksa son adete göre oluyoe dogum yani arada 2 hafta falan fark olursa ultrasona gore yaptirir bebegin gelisimine gore.
dml33 benimmdunyamm bnde bilmiyorm ilki acil doğuma alındım bunda daha bisi demedi neye gore yapiosa😅
benimmdunyamm Pcoslubiranne arada 10 gün falan rahat var geç döllenme olunca bende polikistik var genelde polikistikte geç dollenme oluyor demişti doktor
dml33 benimmdunyamm söyler herhalde zamani gelince son adeti giriyo hep bakarken onu baz aliodur birazda gelişimine bakiodur belki küçükse belki az daha bekletir 😅
Pamuk_02 @benimmdunyamm vla benim son adete göre olmayacak ilk doğumum olmasına rağmen bizimki 3 hafta erken geliyor sancılarım olduğu için
melekimserra benimmdunyamm benimki düzeltilmiş şekline göre olacak dedi kızımda da öyle olmuştu eski tarihi siliyor bi daha ona bakmıyor