Askpare Kızlar 4 gün önce çatı muanem oldu ağrım olmuştu da iki gündür iyiydim az önce vajinamdaki zonklama ağrısıyla uykudan uyandım dogum yaklaşınca altta ağrımı oluyor ilk bebek ben bu yüzden bilmiyorum neyin neden oldugunu bana yardımcı olurmusunuz :(
Bebiscann Askpare evet aşağıya baskı oluyorsa yavaştan sancılar başlıyor demektir canım, benim bu sancılarım 5 gün önceden başlamıştı
Askpare Bebiscann ciddimisin zaten yerimden zor kalkıyorum kuzu gittim duş aldm şüphelendğim için ve duş anında idrara çok sıkıştım baktım renksiz kokusuz geldi acaba suyummuydu ya
Askpare Bebiscann evet bebek aşşa indi hissediyorum hareketleri alt karında şuan kasılma var ve altta çok aşırı baskı hissediyorum sancım çok eşime söyledim hastaneye gidicez saol 🤍
Askpare Yesim619 yok tuvalete sıkıştım heralde su değil çok zor ya ilk gebelik olunca evdemi dursam gitsemmi insan onuda anlayamıyor gerçek dogum sancısı nasıl oluyor acaba
Yesim619 Askpare valla sancı hiç yaşamadım bir sabah çiş e diye kaktigimda baktım İstemsiz ce suyum geliyor oyuzden doğum basladini anladım ve aciklikim da hiç yoktu