MbsN Kizlar ismini bilmiyorum ama benim gobekteki o delik cok agriyor 34 haftalik oldum uzaninca felaket sizinde boyle mi 🤷🏻♀️ Acile gitmeyi dusunuyorum ama altan bakcaklar diyede gidesim yok ama hic birinizde Boyle birsey yoksa gitmeyi dusunuyorum ilk defa boyle bir sey yasiyorum
Tuba704 MbsN ben yaşamadım ama alttan bakacaklarını sanmam daha erken en kötü vajinal aletle bakarlarki Hiç hissetmessiniz ultrasonla da bakarlar ama çok ağrınız varsa aksatmayın derim😉
MbsN Tuba704 altan olan ultrasonla bakiyorlar 😩 her seferinde aciklik varmi veya rahimde kisalma olmusmu ve gobek yuzunden o bilgeyi temizleyemedim icin vazgeciyorum gitmekten hep
Sevdelinka Alttan muayene etmezler canıö bazı bayanlarda göbek deliğinde kıl dönmesi olabiliyor Muş belki öyle bişi
MbsN Sevdelinka sanki bebek iceriye cekiyormus gibi uzanamiyorum oturuncada rahatsiz oluyorum kotu bir seyde dusunmek istemiyorum belki hafta ilerledikce agirlik artiyor diyorum
MbsN HifaSultan sirt ustu uzaninca kalbim patliyacak gibi soluma uzaninca kemiklerim agriyor dayanamicam gibi Artik