Hemsire_ana 18 +2 su içmeye korkar oldum saat başı gitmekten yoruldum enfeksiyonmu var diycem yanma vs yok bu hafta da oluyormu böyle yaşayan varmı
gulfemsvnc Hemsire_ana 37+2’den selam uykumdan doğuruyorum diye uyanıyorum olan tek şey ihtiyaç molası😂 abartısız diyorum 15 dakikada bir tuvalete koşturuyorum
neval270071 Hemsire_ana valla yıldım 17.hafta bi insan yarım saatte bir gider mi ne derin uyku kaldı ne bi şey 😒 çay azalttım su azalttım ama yok habire lavabo Allah yardım etsin ama hocaya soracağım kontrolde
Mercimek2 Hemsire_ana bunlar daha iyi günler şu an 34 haftaligiz tuvalet bağımlısıyım gece gözümden uyku akıyor gözüm kapalı gidip tuvalette içim geçtiği oluyor🤭 bebek büyüdükçe tutmak zorlaşıyor ödüm kopuyor dışardayken öksürük hapsurucam diye tutamıyorum cunkuu
Busra_06 Hemsire_ana 34. Haftadayım gece gündüz tuvalette yaşıyorum :) her hareketinde koş tuvalete :) bez bağlıcam valla artık gece kendime 😂
Cananyildiz Hemsire_ana bende 11+3 başından beri git gel gına geldi 😂 yatmadan gidiyorum 10 dk sonra bidaha geliyor . İdrarını yaparken kendini öne egerek yap mesane tam boşalıyormus enfeksiyon riski azalıyormus aklında bulunsun canım