melikedelibas Kızlar mehmet resit hocada tüp bebek yaptıran oldu mu yada bahçecide herhangi bir doktora fiyatları ne kadar acaba ne kadarlik bir butce ayirmamiz gerekiyor yardimci olursaniz cok sevinirimmm
Tomrishatun melikedelibas herelde tup bebekte en kazık yer diye düşünüyorum bu sene 30 bin en az vardir
e-sude2118 melikedelibas canım ben denedim ancak olmadı benim hastalığının tedavisi varken bana uygulaması ve direk tüp bebek yaptı önce tedavi etmesi gerekirken yumurtami çok büyütüp kiste dönüşmesine sebeb öldü kesinlikle para tuzağı yeniden gel dedi gitmedim başka doktora gittim çok şükür şuanda 11+6 hamileyim 😘
aslhankrhan94 melikedelibas Drmfk’yı takip ediyorum bir süredir. Doğal yollarla gebe kalmayı savunan bir doktor ama yönlendiriyor da. İstersen bir de sen takip et canım çok memnun kalanlar var 🤔
melikedelibas Cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh 🤲❤ Sonra hangi doktora gittiniz tup bebek mi yine yoksa tedavi olup dogal yolla mi gebe kaldinizz
melikedelibas @aslhankrhan94 Evet bakiyorum ama urunleri cok pahalı urunler olmadan da nasil yapilir bilmiyorum 3-2-3-2 yontemi tek basina yeterli gelir mi ki acaba?
aslhankrhan94 melikedelibas Ürünlerini kullanmadım açıkcası. Gelir Allah’ın izniyle eğer bir sağlık problemi yoksa. Bol yürüyüş bol su,protein, vitamin takviyesi veee sıfır stres 🤲 Bir de doç.dr yasemin çekmez var takip ettiğim o da iyi bir doktora benziyor 🙈 🤔
melikedelibas @aslhankrhan94 hicbir saglik problemim yok Allaha sukur ama Rabbim daha nasip etmedi gecen ay kimyasal yasadim bir dahaki saglikli olur insallah dediginiz gibi en onemli sey stres yapmamak ben bu sure zarfinda kendimi cok yipratiim 😔
aslhankrhan94 melikedelibas Canım stres en önemli faktör gebelikte. Ne kadar stres yapmayalım desek de malesef elimizde olamayabiliyor. 🥴 Ama stres yapmamaya çalış. Herşeyin bir vakti zamanı var biz ne kadar uğraşsak da vaktinden önce çiçek bile açmıyor. İnşallah en yakın zamanda beklediğin güzel haberleri alacaksın sende emin ol.
melikedelibas @aslhankrhan94 Ah içimi çiçek bahçesi gibi yaptınız gerçekten Allah razı olsun böyle olumlu konuşmalar olunca çok iyi hissediyorum sizinde eğer varsa Rabbim evlatlarınıza uzun sağlıklı ömür versin yoksada en kısa zamanda nasip etsinn bizlere o güzel duyguyu Rabbim sabredenlerle beraberdir 🤲❤
gl12cn34 melikedelibas merhaba bende bahceci de mra ya randevu aldım online görüşme yaptık telefondan istediği testleri yaptırdım bu ay adetimin 2. Günü yani nisan 8 de gidicez hastaneye fiyat bilgisini paylaşırım sizinlede aöa bizim genetik olacağı için fiyat baya pahalı oluyor siz hastaneyi arayın onlar size fiyat verirler
gl12cn34 melikedelibas yorumlar da okuduğum kadarıyla hamile kalmanıza engel bir durumunuz yokmuş öz aman tüp bebeğe de bence henüz gerek yok yaşınız da gençse. Ben tüp bebek yaptırcsm fakat bende hamile kalabiliyorum hemde istediğim zaman Size tavsiyem adet sonrası direk ilişkiye başlamak 2 günde bir bile olsa mutlaka değerlendirin. Esra ezmesi tuzlu suyu yapın. İlişki sonrası biraz ayaklarınızı kaldırıp bekleyin hemen duş almayın ve tuzlu suyu yapın gerçekten faydasını göreceksiniz inşallah
Mminemm melikedelibas şahsen benim yaklaşuk 60 bin buldu ilaçlarla birlikte Aralık fiyat listesi ile ocaktan sonra zam geldi cnm çok tavsiye ederim kesinlikle şanslı doktor Umarım sende mavi kalbini alırsın
melikedelibas @Mminemm o dediginiz tuzlu su nedir acaba nasil yapilir nasil kullanilir anlatir misiniz lutfenn birde hamile kalabiliyorsaniz neden tup bebek yaptiyorsunuz ozel degilse tabii
Mminemm melikedelibas 5 yıldır evliyiz herhangi bi sorunumuz yok Allah’a sukur bende sadece çikolata kisti war ameliyatını oldum nolur nolmaz ama tekrarlıyor zaten bi önemi yok aslında iki kez aşılama yaptık olmadı nasip tüp zaman kaybetmemek ıcın yaptık ilk deneme bingo tavsiye ederim ısını çok guzl takip edıyo
Eagle melikedelibas 12 yilda 6 dusuk oldu ( 2 kez embriyo olusmayan basarisiz tup bebek denemesi ) gitmedigimiz doktor haci hoca kalmadi. Cok sukur suan 30+4 İKİZ gebelik. Fulya bahcecinin ozellikle labaraturi iyi. Orda guvec karlikayada sonuç aldik. Fiyat olarak gecen sene temmuzda basladik biz sgk dan rapor alarak hastaneye 8_9 bin verdik. Ayrica ilaclar var tabi. Olusan 13 emriyo icin rahim dinlendirme yaklaşık 2500₺ verdik. Tabi suan fiyatlar nedir bilemiyorum. Fulya bahçeci guvevc hocayi ozellikle tavsiye ederim. Gercekten iyiler Allah gönlünüze gore versin