Azize_3347 Gzm23 evet canim doktor daha iyisini bilir bende dedim doktora 38 den sonra yapalım diye oda çok zor bebek makat gelişi pozisyonunda olduğu için o yüzden 37 ye verdi hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah 🥰
filtrekahve Gorkem97 Bebeğin kilosu fazla da olsa normal doğurabilirsin biiznillah. Annemin komşusu 7 kilo bebeği normal doğurmuş. Nice örnekleri var, eğer sezaryen istemiyorsan mecbur değilsin buna. Belki de erken doğurabilirsin. Ben ilk çocuğumu tam 37de doğurdum.
filtrekahve Gorkem97 Hem kendin hem de bebeğin için en doğru karar. Rabbim hayırla normal doğurmayi nasip etsin sana. 🌺
Gorkem97 filtrekahve amin canim benim insallahhh Rabbim sanada sağlıklısıyla kucağına almayi nasip etsin insallaahhhh 💕
Azize_3347 Merveomer34 canim ben hazirligimi çok önceden bitirmiştim zaten çünkü ilk doğumum erken oldu bundada belliydi erken doğum riskimin oldugu 37. Haftalara bile zor geliyorum yani şaşırdık bile beklemiyorduk çünkü daha erken dogacakti yoksa ama çok şükür yatarak dinlenerek o haftalara gelebiliyorum inşallah 37. Haftayı da göreceğim ☺️
Tazeane Srap doğum anında dönen bebekler bile var. Son haftaya kadar ne zaman isterse çocuk o zaman döner. Dr sizi yanıltmasın onlar hep sezaryen için yönlendiriyorlar.
Cansuyum34 ElfErk Kızım 3 yaşında ve koç burcu,cidden zor inatçı ama çok akıllı 😀Ben de koç burcuyum ama inat yok,bu perşembe de oğlumu kucağıma alacağım hayırlısı ile,o da koç burcu olacak sadece eşim boğa burcu😀Allah yardımcısı olsun🙏☺️