Zynbnur 36 +1 olduk ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar sert hissetmiyırdum bunda aşırı gergin ve çatlayacak gibi sert oluyor karnım bazen elhamdülillah Çok güzel hamilelik gelse mi yoksa daha kalsa mı ikisinden birini seçemiyorum sizde durumlar nasıl? Konuşmak okumak bana çok iyi geliyor
Gorkem97 Zynbnur benimde 36+2 karnim cok sertlesiyor oturmaya gelmiyor hic hep yatırıyor beni doktorum 37+ 4 e gün verdi erken gibi geldi bana ama bilemiyorum
ElfErk Zynbnur 35+5 teyim.:) ilk gebeliğim.. doktor ayın 28inden sonra doğum yapma ihtimalin artıyor dedi sanki o gün yapicakmisim gibi geliyor 😂🙈 ben gelsin istiyourm hem korkuyorum doğumdan hem sanki daha iyi hissedcekmisim gibi geliyor..
Anniii Zynbnur aynı 36+1 haftaligiz ikinci gebelik sezaryan olacak 8 Nisan’da doğurmak istediğimi soyliycem doktora tam 39 haftalık oluyo o zaman bı an önce doğsun istiyorum.
Zynbnur Gorkem97 sezeryan mı canım çok erken sezeryan sa bile 1 gün 10 gün hükmünde çocuk için anne karnı
filtrekahve Gorkem97 Bende 36+2yim 🌺 Doktor kendi programına göre gün vermiş sanki 🤔 Herhangi bi rahatsızlığın yoksa çok erken.
Aslihan2 Gorkem97 Ay ne guzel bende oturmaya gelmiyor hep hareket ediyim yuruyim istiyo oturduğum an ağrılar toplanmalar hareketler başlıyor 🤯 sürekli geziyorum oturmaya yatmaya hasretim 26.haftadan beri
Zynbnur ElfErk ihtimal artıyor da canım ne zaman isterse o zaman oluyor benim ilk çocuğum 42 de doğdu
Zynbnur Anniii iki bebekli hayat nasıl olacak acaba merak ediyorum ama daha hastane çantam bile hazır değil
ElfErk Zynbnur evet normal doğumda öyle bir şey de war:) ben egzerszleri yapıyorum artık ne zaman gelmek isterse:)
Anniii Zynbnur ben hazırladım iki hafta önce ilk hamileliğimde hep foto çekilirdim bunda hiç çekilesim gelmiyo ya sende de oluyo mu o herşeyini hazırladım çok hevesliyim ama aynı zamanda çok tedirginim .. ilk kızım çok rahattı hep uyur gazı olmadı hep emer uyurdu biz zorla uyandirirdik hala uykuyu çok seviyo çok rahattım bu nasıl olacak acaba koç Burcu olacak biraz korkuyorum 😂
ElfErk Anniii ayy benim kızım da koç burcu olucak :) Sizin cinsiyetnz nedir acaba :) hiç koç burcu tanıdığım yok.. Ben oğlak burcuyum. Koç burcunu tanıyanlar koç seni yer yer diyorlar 😂😂 artık kim kimi yer görücez 🤣
Sgnn Zynbnur aynı zamandayız. Ben yürüyemiyorum yaklaşık 5-6 gündğr. Vajinam ağrıyor sanki orada birşey var gibi. Pazartesi kontrolüm var belki kanala girmiştir
Anniii ElfErk off herkes öyle diyor ya cinsiyeti kız. İlk kızımin Burcu aslan çok uyumlu çok rahat bir bebeklik geçirdi şuan 2 buçuk yaşında bilmiyorum beni çok korkutuyor koç Burcu bebeği zor diyolar 🙄
Cansuyum34 ElfErk Kızım 3 yaşında ve koç burcu,cidden zor inatçı ama çok akıllı 😀Ben de koç burcuyum ama inat yok,bu perşembe de oğlumu kucağıma alacağım hayırlısı ile,o da koç burcu olacak sadece eşim boğa burcu😀Allah yardımcısı olsun🙏☺️
Smyrayldrm Gorkem97 benımde bugun cnm sezeeryanım benim 37+5 haftalıgım 3.gebelıgım 3.sezeryan olacak benımkı ama sole bsy var 37+0 37+6 haftalık satn 38 haftalıgın ıcınde oluyo hatta bir kactane doktordan duymustm cnm 🥰 ınslh sag saglım saglıkla kucagımıza alırız hepımız cnm
Gorkem97 filtrekahve hayir canim yok bi rahatsızlığım cok şükür bebeğin kilosu 3300 suan bana nirmal doğuramazsin dedi gun verdi 🤔
Azize_3347 Zynbnur 35+6 ikinci gebeliğim benimde karnım çok sertleşiyor ilkinde çatlağım olmadı ama bunda oldu sezeryan doğum için 29 una 37+1 e gün verdi doktorum 🤗
Merveomer34 Azize_3347 ya dizinde çok erken değil mi bana hep 40. Haftada doğurcakmısım gibi geldiği için daha hazırlıklarımm bile yok erken diye
atlasinannesiii 38+2 🥲 salı günü sezeryan doğumum var inşallah ilk gebeliğim. Çok şükür herhangi bi ağrım filan yok sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor oda normal artık
Defnem9 37+2 deyiz tüm tahliller tamm, Sali günü gün vericek 38 in içinde bi gün alir 😍 inșallah eșimin dogum günune denk gelir 😁