kubranur_71 14 haftalık hamileyim bir gece kanama ile hastanede yattım bebek asagidaymis kasılma oluyor sizce nasıl geçer neler yapmaliyim doktor dinlen dedi ama ben zaten tüp bebek olduğu için sürekli dinleniyorum
Esraazengin kubranur_71 bende hep aşağıda tasıdım canım şuan 38 haftalık hamileyim bol bol dinlen ağır kaldırma kendini yorma hızlı hareketler yapma yeter insallah saglıcakla kucagına alırsın 🙏
Esraazengin kubranur_71 hayır ben yaşamadım sadece kasık agrılarım cok oldu ve cok fazla halsizlik yorgunluk yaşadım
kubranur_71 Esraazengin evet benim de şuan öyle ağrılarım çok halbuki daha küçücük inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Esraazengin kubranur_71 insallah canım ama çok sıkma canını bol bol dinlenmene bak bn birde çalısıyordum 32. Haftama kadar ona rağmen bi sıkıntı yaşamadım içini ferah tut tabi dayanamacagın kadar agrın olursa dinlenmekle gecmezse falan doktora git
kubranur_71 Esraazengin dün çıktım hastaneden bıanda kanamam oldu ve çocuk aşağı da dendi kanama durdu çok şükür ama aşağıda olması na takıldım zaten iş Felan yapmıyordum evimde kalmadım riskli olduğu için annemde kalıyordum dikkat ettiğim halde niye böyle oldu anlamadım nasip
Esraazengin kubranur_71 valla neyden kaynaklandığını bnde bilmiyorum canım ama dediğim gibi bn bir sıkıntısını yaşamadım ama senin kanaman falan olmuş benim olmamıştı o yüzden ağrılarını sancılarını takip et sıklaşırsa dinlenmekle gecmezse doktora git
Merveaslan0651_ kubranur_71 gecmis olsn canm ben ilk bebegimi plesemta previye olarak dogum yaptm bebegi 9 ay aşağıda taşıdım yaşadım tek sknti kanama olamsydi ara ara birde çok yürüymzdm smdi 2.ye hamileyim yine aynı şekildeym proluton iğne vurulyrm hafta da 1 korkma senin imkanın varms annende yatmak için ben bide gurbettym Allah sağ selamet kavustrsn yavrularımız a ins cnm
kubranur_71 Merveaslan0651_ benim de kanamam oluyo insallah birşey olmaz hayırlısı ile kucağımiza alırız bende pruloton vurunuyorum