Annebeybi İyi akşamlar hanımlar. 39 haftalık hamileyim bebişin kilosu 3.800 şuanlık ne kanala girmiş nede açılma var doğuma kadar kilo alıp 4kilo dahası fln olursa normal doğum olur mu nasıl olur zor olur mu
Zeynep0806 Annebeybi yırtılma fazla olabilir başka bir etki olacağını zannetmiyorum bende 38. Haftadayım 3200 gram 39. Haftada ne kadar olur bilmiyorum doktorunuza danışın eğer zor olursa riske girmeyin derim
Duygukam Annebeybi bende 39+3 de 3900 görünüyordu kilosu suan 39+5 deyiz açılma sancı falan yok başı aşağıda ama kanala girmemiş, normal deneriz ama fitil ile açılma sağlamamız gerekir sonra suni sancı ile doğum deneyebiliriz dedi buda 14 saatlik gibi bir süreç bebek kilolu olduğu için alttan kesik atmamız gerekir zorlayamayız çıkartırken dedi bende hiç gerek duymadım normal kendi gelmiyosa zorlamaya gerek yok salı günü sezeryan ile kavuşacağım inşallah🙏
AysunUgur Annebeybi kuzenin 40 haftada 4 kg bebek doğurdu canım, dikiş falan ben hiç sormadım ama çok güzel bi normal doğumu olduğunu söyler, ilk bebeği hatta sezaryen olmuştu, normal doğum böyleyse ben 5 tane daha doğururum demişti 😅
Linakent Annebeybi 39+4 olduk bebişin kilosu 3.200 sizce az mı kızlar hala doğmaya niyeti yok galiba 😅
Annebeybi Zeynep0806 ilk doğumu kesi olur demişti zaten doktor kilolu doğurunca dikişle eski halini alırmıki
Annebeybi Zeynep0806 maşallah🌸ara ara kasılmalarım var geçen hafta nst de kasılmalar çıkmıştı bugün gittim yoktu ama belim karnım fln ağrıyo ara da . Bilmiyorum bekliycem bu hafta eğer olmazsa sezaryen olur hayırlısı
Deletedmom_289 Linakent bence kilosu gayet ideal az veya çok değil eger normal doğum düşünüyorsan bir de süper bence canım
Semaen Annebeybi ya bu cihazların yanılma payı yokmu 36 da 2600 olan bebegim 37 de 3400 bir haftada 1 kilo nasıl alabilir ?