MdhTpz Kizlar ben esenler medipole gidiyorum Selma hanima 30 haftamdayim.O hastanede dogum yapan var mi nasil memnun kaldiniz mi ? Bebek yogun bakim unitesi yokmus tedirgin olmuyo degilim ama doktorumu da degistirmek istemiyorum doktorumdan memnunum.
Minnosunannesi MdhTpz bende orda Burcu hanıma başlıcaktım ama sağolsunlar kaç kez randevum iptal oldu vazgeçtim. Bi iki aya açılmak diyorlardı yeni doğan yoğunvakımı
Haticeyildiz MdhTpz bende fatma hanima gidiyodum kendisi dedi yenidogan bakim unitemiz yok herhangi erken dogum durumunda buraya gelip vakit kaybetme direk medilife git dedi bende tamamen birakip medilife basladim cok memnunum
Damlabalci MdhTpz bende ilk doğumu orda yaptım Selma hanımda dogumdan sonra dikislerimde problem oldu artık doktordan mi bilemiyorum yine ona gidiyodum ama bıraktım yoğun bakım ünitesi yok diye medipol megaya gidiyorum elif hanıma.. ınstagram dan eklersen detaylı konüşürüz
MdhTpz Minnosunannesi Herkes Burcu da burcu diye takintili oldugu icin yogun o genelde randevular hep iptal oluyomus.Yogun bakimi yilbasindan sonra acilcak dediler ama kesin degilmis 😞 siz kac hactaliksinz
Caglayener Bende Burcu hanıma gidiyorum bana da en yakın zamanda açılıcaklarını söylediler uzun zamandır gidiyorsun hastane değiştirmen zor olur ama yine de sen bilirsin
MdhTpz Caglayener Degistiremicem zaten bu saatten sonra ama bastan bilsem baska hastaneye gidrdim 😢 Insallah yogum bakimlik bi durum olmaz diye dua etmekten baska carem yok 🙏🙏
MdhTpz Haticeyildiz Yesim hanima mi gidiyosunuz.Benim iki arkadasim ona gitti memnunlardi.Ilk hamileligim cahillik hic aklima gelmedi yogun bakim unitesi.Bastan baska hasteneye giderdim 😣
Asya MdhTpz benimde bir defa iptal oldu bir defe gün değişti ama inat ettim geçen pazar nöbetinde gittim bi kere kayıt açıldımı diğer randevu günlerini kendisi ayarlıyo ama yoğun bi dr gerçekten o yüzden korkmuyo da değilim doğuma giremz falan diye
Caglayener MdhTpz yani sen doğal olarak en kötüsünü düşünmüşsün Allah’ın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🙏🏻
Haticeyildiz MdhTpz evet yesim hanima gidiyorum gercekten ilgili bi doktor peki kac haftaliksin degistirmek icin gecmi kaldin
Haticeyildiz MdhTpz neyse artik ama aklinda olsun fatma hanimin bana soyledigini soyliyim allah korusun herhngi bi aksilik olursa medipole gidip vakit kaybetmeyin direk medilife gidin tabi insallah ihtiyaciniz olmaz oyle biseye