Powerpuffgirlzz Canlarım sırt ve bel ağrım oluyo 2 dk bişeyle ilgilensem ayakta dursam, iş yapsam benzer şeyler yaşıyor musunuz? Daha çok erken değil mi 🙈
-MinikveAnnesi- Powerpuffgirlzz malesef benimde aynı sorun var 5 dk iş yapsam hemen sırtım ayrılıyormuş gibi oluyor yatma ihtiyacı duyuyorum karnımız agirlastiginda ne yapicaz en cok bunu merak ediyorum 🤷♀️
hemsiree Powerpuffgirlzz benim tek sıkıntım mide bulantısı ve mide yanması ya nefret ettim gerçekten 🤦🏼♀️
Kubraanne_ Powerpuffgirlzz sırtta hafif ama sol tarafımda bel kalça arasında ağrı çok oluyor benimde ev süpürsem bile aynı resmen geçen dip köşe temizlik yaptık eşimle o günün akşamına ağlayarak sağ tarafıma dönemediğim oldu bıçak saplar gibi resmen gözümden yaş geliyor adeta şimdiye kadar olmadı böyle birşey ilk hamileliğim 9 haftalık henüz nasıl geçer bilmiyorum anca geceden uyuyup sabah geçiyor başka geçmiyor
Kubraanne_ Powerpuffgirlzz parça parçada yapsam aynı uzandığımda kötü oluyorum maalesef işte ileriye dönük nasıl oluruz allah yardımcımız olsun ☺️
Powerpuffgirlzz Kubraanne_ ](](https://)) bende suan seyi düsüniyorum hamilelerin hepsi daha bu kadarlıkken bu kadar zorlanıyormuymus anlamadım