Baharzelik Merhaba kızlar sonunda bende fındık kurduma kavuştum.Öyle çok istiyorduk ki çocuğumuzun olmasını uzum zaman bekledik olmayınca bi doktora gidelim dedik kontrol tahlil derken normal yolla çocuğumuz olamayacağını anladık ve 3 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra tutu sevinç mutluluk derken ikiz bebekle devam edip 10hafta diğer bebeşi düşükle sonuçlandı ama Veramm annesine ve hayatta tuttundu.tabi bikaç ayy iğneler yatakta yatmalar derken herşey iyiye gitti.Tüp bebekle hamile kaldığım için normal doğum yapamayacağı bu çocuk kıymetli riske atmayın vs demeler derken sezeryana ikna olduk fakat ışık doktorum normal doğum yapabileceğimi söyleyip normal doğuma ikna etti biZleri iyikide etti 39+5günlükken gece uykudan uyandım wc gitmek için sancımda olumca ılık duş alim dedim namussun sancısı durdurmadı nişanımda gelince doktora msj atıp apar topar hastaneye gittim ne olur ne olmaz die. Hemen nst bagldılar ve catı muayenesi oldum ve biraz daha beklesem yolda doğuracakmışım 9cm acılmam varmış ben doktoruma haber verdiler 10dak ışın hızıyla hastanedeydi. Abar topar doğumhaneye alındım abartmıyorum doğumhaneye girdim çatala çıktım 3 ıkınmada evladım kucagımdaydı 5dakika sürdü doğumum eşim orada videoya cekiyordu dakikaya ordan baktım😂 göbek kordonunuda babasına kestirdim.okdar hızlı oldu ki Rabbime şükürler olsun okadar olsun diye çektiğim acılr psikolojik bunalımlarım hepsi geçti kuçağımaa aldığımda.nazım hikmetin dediği gibi meğer ben dünyayı sevmiyormuşum sen olmadan çok güneşimmm iyi ki geldin evimize ışık oldunnn Rabbim herkese kolay doğum sağlıklı evlatlar nasip eder inş.
hilaldmr Baharzelik sağlıcakla büyüyün inşallah 😍harika bir doğum hikayesi tam hayal ettiğim gibi ,umarım bizimde kolay olur 🤗 normal doğum için uyguladığınız birşey varmı tavsiye. ?
NekwaSultan Baharzelik way be maşallah o kdr çekiklerinizi Rabbim karşılıksız bırakmamış ne mutlu size adınıza çok sevindim 🌹🌹🌹 Işık hızında doğum ben şok 😯😯 2 dogum yaptim böylesini görmedim 😊😊😊 Güle güle sağlıkla büyütün minisinizi😍❤❤❤