Yasecer Çarşamba günü doğum yaptım bebeğim yanımdaydı hastanede kaldık birgün gece kan testi aldılar enfeksiyon çıktı gelip aldılar yoğun bakıma doktor 1 hafta antibiyotik tedavisi görecek dedi durumu kötü deil ilaç tedavisi bir hafta sürecek dedi böyle olan varmı çok üzülüyorum ben sezeryan oldum zaten acım da var allah bebeklerine sağlık bekleyen tüm annelerin ve beebklerin yardımcısı olsun
Busragonullu32 Yasecer hiç korkma aynı problemi 4 ay önce yaşadım hatta benim bebeğimin kalbi bile durmuş doğumdan sonra ama suanda yanımda çok şükür emin ol ki orada daha güvende annesi üzülme sakin bol bol süt gönder kuzuya 😊
Sibel_3455 Yasecer canım geçmiş olsun,Rabbim analı babalı büyütsün,benim bebeğimde kuvezde bugun 9. Gün nefes alış verişi hızlı olduğu için, korkma içini ferah tut, Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah🤲
Yasecer Alerdinc 38 haftalık doğum yaptım şekerim vardı biraz kilosu fazlaydı doğarken kaka yapmış dedi doktor ordan kapmış
Yasecer Busragonullu32 çok sağolun gönderiyorum evet şifa olsun diye işte insan üzülüyor napalım sabır
Miramm2601 Benim kızımda da enfeksiyon çıkmıştı üç günlükken yatırıldı ve gerçekten dünyam basıma yıkılmış gibi hissetmiştim çok tarifsiz bir panik ve acı ama şimdi 2 buçuk yaşında şimdiki kafayla düşününce evet zor ama daha sakin olabilirmisim o kadar çok stres yapmıştım ki tek benim basıma gelmiş gibi ama size tavsiyem rahat olun olumlu şeyler düşünün iyiki fark ettiler ve iyiki hastaneler tedaviler ve size bebeğinizi iyileştirip geri verecekler zor günler evet ama sonrası çok güzel olacak 🙏🙏
Yasecer Miramm2601 evet çok şükür bakıyolar farkediyolar işte uzak olmak insanı üzüyor çok sağolun böyle konuşunca içi rahatlıyor insanın
EsraYsf Benim oğlum da sarıldıktan 1.5 Ay yogunbakim da yatmisti hep mavi ışıkta falan durması gerekiyordu 1 hafta duruyodu dusuyodu hastaneden çıkıp eve geliyorduk surekli karnini da doğurduğunu halde çok yükseklere çıkıyordu değerleri tekrar yatış yapılıyordu falan evet çok zor çok bekledim o kapılarda hemen alsınlar içeriye diye vs Rabbım kimseleri düşürmesin amma velakin en azından iyi olup kucağımıza alacağımızı biliyoruz bizden daha kotu durumda olan anneler var hep bu şekilde teselli vermistim kendime … Oyuzden canim minigin hemen iyileşip gelir yanına sakın üzülüp ağlama ben saatlerce ağlardım sütüm azalmıştır mesela çok kafa takardim vs simdi diyorum ki emin ellerde keşke aglamasaydim oyuzden üzülme sakın annesi insanın içi buruk.oluyor ama onun sağlığı için ve sende bu süre de kendini toplarsın daha iyi.olmus olursun bebisin geldiğinde insallah iyi gelir biraz uzun yazdım 😇😍
Minnak2 Yasecer bende perşembe günü doğum yaptım aynı durum bugün bırakıp geldim üzülmemem lazım ama içim yanıyor enfeksiyon sebebi araştırılacak doktorun sordukları hiç bir sebebi değildi bende çünkü senin nedeni belli mi ?