MMmerve_ Yesilim23 ayhan cocuktan almıstım ben ınstagramdanda bakabılırsın gıdıp yerinde de alabılırsın
Mikmikbuk Yesilim23 E bebekten aldık mamas papas xt2 modeli extra puset ve aparat alınca uyuyor. Ama kullanmadık daha bebek doğunca inşallah
SelmaGl Yesilim23 daha bugün gördüm instagramda sunny baby viper marka. Eğer bebek arabam olmasaydı kesinlikle böyle bişey alırdım. Baya hoşuma gitti. Ama sağlamlığı falan nasıldır bilemem
Zeynep8989 Bu arada bende travel sistem almayı düşünüyorum ama ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum. Kullanan var ise bilgi verebilir mi
Yesilim23 Zeynep8989 bende travel sistem almıştım bugün geri iade ettim daha kullanmadık doğuma 3 ay var ama çocuk oturma yerini çıkarıp öyle kapatabiliyorsun arabayı o biraz zor olur diye oturma yeriyle aynı anda kapanan istiyorum canım 🙏🏼
Esra_G Zeynep8989 çevremde kimse memnun kalmadı 2. Araba aldılar tekrar masraf yaparak kabin boy öneririm.
Esra_G Yesilim23 puset kullanmayacağım için pusetsiz araç aldım ama çokça rahat edilecek bir şey kaliteli hafif tek el katlanma vs, hamilton R1.