SerraLinasmom Kızlar 35+4 te randevumuz var 🥰 bebekleriniz kaç kiloydu bu haftada hangi yiyecekleri önerirsiniz
Dilhunizade SerraLinasmom doktor hesabina gore 35.haftam cuma gunu gitmistim 2850 gram demisti haftaya cuma tekrar gidecm bakalim o zamana kadar kac gram alacak
Burcusenkoc SerraLinasmom yani canım yerleri daralıyor ya sadece karnımı oynatıyor tekme şeklin de değil artık birde kaburgalarımın orada ayaklarını hissediyorum 😀
SerraLinasmom Burcusenkoc daha düne kadar tekmeler savuruyordu pek sakinleşti ama çok şükür hareketlerini hissediyorum b
Burcusenkoc SerraLinasmom Ara ara uyuyor olabilir 😊 bende bazen çok sıkıntı yapıyordum da bisey olmaz Allah’ın izniyle inşallah 😊 sizin doğumunuz nasıl olacak normal mi sezeryan mı
SerraLinasmom Molika inşAllah hemen toparlar muz kaşar ceviz sade soda süt en çok duyduklarım kilo için
Burcusenkoc SerraLinasmom benim de ilk 😊 ama ben sezeryan istedim tahminini 11-12 nisan dedi bakalım nisan başında kesinleşecek
Burcusenkoc SerraLinasmom normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum 😊 gerçekten zor hani alttan kesileceğine üsten kesilsin 😅 doğuranlara da helal olsun 🤩
SerraLinasmom Burcusenkoc Hahahahaha 😀 hayırlı doğumlarımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
SerraLinasmom Dilhunizade Bizde inşAllah en son 33 de 2200 gr dı bakalım 2 haftada kaç kilo almış miniğim 💖 sağlıkla gelsinler inşAllah