Ikrasmom1 Kızlar 26 haftalık hamileyim bugün bebeğimin az hareket ettiğini ve ettiği zaman aşağılara vurduğunu hissettim mesaneme baskı yapıyor ve sık idrarım geliyo tepiniyor resmen internette de doğuma yakın böyle olacağı söyleniyor kontrole gitmeli miyim?
mtl3005 Ikrasmom1 Bende 27. Haftadayım geceleri tuvalete gitmekten hiç uyuyamıyorum ağlıcaktım sinirden kaç gece 4-5 saat uyuyamadığım oldu sürekli aşağıya vuruyo 🥺
Wonderful_mom Ikrasmom1 benim de o haftalarda oyleydi hatta yururken filan sıkıyordum kndimi bebek cikacak saniyordum
Mervekrmn @Ikrasmom1 bende 29 haftalıgım benımde sık sık oluyor doktora sordugumda ayaklarının asagıda oldugunu soyledı bana endıselenmeyın ama ıcınızde kalmasın ıstıyorsanız tabı doktorunuza danısın genelde ayaklarıyla baskı yapıyorlar 😊
Villanelle Hayır, pozisyonundan dolayı o tarafa vuruyordur. Benim de bebeğimin bacakları aşağıda, hep oraya vuruyor
cihandurumerve Bende de aynı durum var. Ayakları aşağıda olduğu için aşağıya baskın yapıyor endişe edicek bi durum yok bence. İçiniz rahat etmezse yine de gidin
Mervekrmn @Ikrasmom1 ben oyle bı an gelıyorkı ınanır mısın ozellıkle ayakta oldugumda acıdan aglıyasım gelıyor ama dayanıyorum sonra normale donuyor zaten