Nazan_6263 Arkadaşlar hamileyken covit geçiren oldumu hiç ben şuan covit tim 5gunum Öksürük ve nefes darlığı var. Bilgi verirmisiniz bebek için zararı varmı inşallah yoktur
Mucize7 Nazan_6263 zararı var mı bilmiyorum canım su an bende covitim 6. Günüm 15+5 haftalık hamileyim ilk iki gün mahvoldum serum felan taktılar şu an iyiyim ama atlattım ama bebek için kontrole henüz gitmedik 😔
drytcvkarsln Nazan_6263 25. Haftamda gecırmıstım allahımın ıznıyle bebeğıme birsey olmadı olmaz dıyorlar zaten plasentadan geçmioyor… kozalak şurubu kullandım deli gibi balgam söktü.. kuru öksürük içinde aksam ve sabah bal karabiber zencefil karısımı yapıp yedım… bol ıhlamur…. burnum çok tıkanma oldu stremiar burun spreyi kullandım… agrım oldugu zmaan parol içtim… ama hergun kan sulandırıcı coraspirin kullandım
Gamzedngdn Nazan_6263 Ben geçirdim. 18 aylık kızım eşim ve ben 16 haftalık hamileydim. Ama biz halsizlik çok olduk öksürük ve nefes darlığı olmadı bol vitaminli yiyecekler meyve ve sebze tükettik. Hiç canımız istemese bile zorla yedik yoksa daha kötü oluyorduk bol bol uyuduk dinlendik ölüyoruz sandık ama ölmedik çok şükür. Birde hamileyken bebeğe birşey olmuyor demişti doktorum. Sonra tam kan tahlilleri verdim bir sorun olmadı şükür şifa dilerim
tennumbertenten Nazan_6263 30. Haftada yakalandım. Daha yeni toparlanıyorum ama bebeğim bu ay malesef pek büyümemiş. Kan sulandırıcı kullandırıyor bazı doktorlar. Benim kanamam ve düşük riskim olduğu için başlatmadı. O da bebeğe kan akış hızını yavaşlattı ve gelişim geriliği oldu biraz. Ben istifar ettim iştahım yoktu. Siz inşallah beslenmenize dikkat edersiniz. Bir de o pıhtılaşma için kan testi var onu yaptırın mutlaka.
Gamzeeee0606 Yok canım merak etme sen beslenmene dikkat et bebeğe bişey olmuyor yani verilerde bebeğe bulaşma diye bişey yok
Nazan_6263 tennumbertenten peki canım s tennumbertenten çok geçmiş olsun canım tekrar Test verdiniz mi benden doktor sürekli test istiyor tes yapmadan gelme sakın diyor ve pazartesi 21 izolasyonum bitti ama doktor10gun buyunca dışarı çıkma test vermeden de gelme diyor Şubat ayından beri 7defe Test istemiş artık burnum yara oldu en son buda pozitif çıktı 😔
tennumbertenten Nazan_6263 yoo test istemedi zaten bende hiç belirti de yok.tam tersi test vereyim mi dedim. Çıkma bir daha kaparsın belki 15 gün içinde tekrar olan gebelerim var dedi.
eylulsmommm Bende oldum 1 ay önce 32. Haftalığım şuan. Bebeğe bir şey olmuyor hatta aksine antikor oluşuyor sizde de bebekte de. Yani bağışıklık yükleniyor. Endişelenmeyin 🙏🏽💜
Tbchngr Ben 22. Haftada oldum tam 10 gun cok agir gecirdim. Bebege zarari yok ama ben cok yoruldum ve yiprandim en sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kaldik 10. Gun sonunda. Duzeldim ama dikkat etmek lazim cok agir gecirdim maalesef