selmabttl3 Gozde0709 ilk öğrendiğimde bana crl 5milim 6+2 demişti tam olarak ne kadardı belli olmuyor yani
Lavanta27 Gozde0709 ben şuan 8 hafta 4 günlüğüm bugun gittim doktora 1santim 5 mlim dedi sizinkide her halde 1 santim yada daha küçükdür minicikler😊
bbnngg Bebeğin boyu nasıl anlaşılıyo? Benim doktorum da genelde boyunu söylemiyo. Ultrason kağıdında da yazmıyo sanırım
Lavanta27 bbnngg ölçmüyorsa bilinmiyor canım ultrason kağıdında kesik hatlarla ölçülüyor clr yazılıyor bendede yazmıyor ama doktor kendisi söyledi azılarında yazıyor bazıkarında yazmıyor siz doktorunuza sorun giderken söyler😊
caganin_annesi Gozde0709 nohut tanesi kadar bile yok şu an bebeğin 😂 ne cm den bahsediyosun akdhajdhjs ileriki zamanlarda da baş popo mesafesini tahmini söylüyorlar boyu kesinlikle ölçemiyorlar kilo gibi değil yani.
Sumiire Gozde0709 çok erken başlamışsın kıyas yapıp fikir yürütmeye 34 haftalık hamile tavsiyesi vereyim doktorun anormal bi durum var demediği sürece bunları kafana takma hiç bir bebek bir olmuyo çok yıpranırsın yolun daha çok uzun
Gozde0709 Sumiire ben kıyaslamak adına sormadım doktor milim cm herneyse birşey söylemedi o yüzden sordum tahmini ne kadar oluyorlar bu hafta da diye
izobellaaa-_- Gozde0709 7-8 haftalık 17 mm di canım 🥰🐣 şimdi 11+5 11+3 de gittiğim en son 42 mm di her yeri belliydi çok değişik bir duyguydu 🥰😭🥲😻🙏🐣
izobellaaa-_- Gozde0709 canım bende çok merak ederdim neyin kıyaslaması olabilir ki bu netten bak çıkıyor zaten bende gelişiminde bir sorun var mı diye merak ediyordum yada nasıl boyu vs diye doktor zTen söyler ama sonuçta ilk olunca insan herşeyi merak ediyor 😊
Sumiire Gozde0709 kıyaslamak adına sormadıysan ac interneten ortalama boyu kilosu çıkıyo daha az kafan karışmış olur
-MinikveAnnesi- Gozde0709 bizim doktorumuz 1.5 cm minik bir fasulye demişti 8+5 de gittigimde de 2 cm olmustu🤗💓