Aysegulugur Htchtc0765 valla bence anneler ne isterse o olsun sonuçta her türlü iki aciyida senden başkası çekmeyecek benim ikinci gebeliğim şuan ilkte oğlumu catim dar diye doguramadm şimdi ikinci oglumuda mecburen sezeryanla aldırmak zorundayım
Aysegulugur Htchtc0765 Amin inşallah 🙏 ee peki adına karar verebildiniz mi acaba ve nerede dogurucaksiniz hangi şehir hastane
uykularharamoldu Mybabe_mom şu an ben de 28 haftalığım. Benim de içerideki kemikler ağrıyor. Çok yoruldum bu hafta acaba ondan mı diyorum. Bu gün dinlendikçe geçti biraz. Korkmaya başladım erken daha diye.
Ceyda94 uykularharamoldu bende hamileligin 20. haftasindan itibaren vardi bu agri ve hala devam ediyor. Özellikle cok ayakta kaldigimda cok yürüdügümde oluyor ve uykuda bile dönemiyorum 😕 doktorum bol bol uzan magnezyum kullan dedi, sonuna kadar cekecegiz sanki🥲
Mybabe_mom uykularharamoldu yorulmaya bağlı olabilir evet ama surekli mi yorulur insan 🤣 bakalım bu haftadan sonra nasıl olacak (30+3 olduk). İlk gebeliğim böyle değildi açıkçası bu biraz zorluyor beni 😅 umarım erken gelmez 🤲🏻
uykularharamoldu Ceyda94 evet evet benim de çok yorulduğumda oluyor. Sağa sola dönmek zulüm 😂 dinlelnince hafifliyor. Doktor muayenem vardı bu gün. Bebeğim doğum pozisyonunda duruyormuş. Ağrı yapar dedi.
nazli_0420 Benimde ilk gebeliğim 30+5 olduk ve ağrılarım çok fazla bazen adım atmakta bile zorlanıyorum temizliğede başladım tek başınayım yardım edecek kimsemde yok vallaha allah yardımcımız olsun 🙏
BasakAkin Whitewomen Normal doğum mu yaptınız peki ? Benim aşırı derecede çatı ağrım var yürüyemiyorum sağa sola dönemiyorum kötü haldeyim ve bu gidişle normal doğum yapamicam diye korkmaya başladım
Whitewomen BasakAkin Evet normal doğum yaptım. Ben sabahları uyanınca ayağımın üstüne bile basamıyodum acıyodu. Çok şükür hepsi bitti doğum dan sonra plates topu varsa üstünde hareket yapın iyi gelir.
Yesimmm12 Htchtc0765 geçen ay geçmişti bu hafta geri başladı baş aşağı dönmüş artık ne yürüye biliyorum ne de yatabiliyorum😓