11.03.22 günü acilden giriş yaptım saat gece 3 civarıydı bu güne kaldı postu açmak malum bebek olunca zor oluyor kızlar benim sancılar hep vardı son 10 günde 39+1 de doğumum gerçekleşti ilk gebeliğim normal doğumdu ikinci bebek makat geliş olduğu için sezaryen karar verildi şimdi konumuza dönelim gece gittiğimde inme geldi bana yürüyemezsin nasıl anlatayım bilmiyorum sancı değilde bacaklarım kitlendi diğer adımı atamadım acilden giriş yapınca hemşirenin biri bacağın ağrıyor diye mi geldin dedi bende ağladım evet yani normalde böyle bir ağrım yok zaten sandalyeyle girdim acile doktor beni görür görmez yatışımı yaptı saat 4 oldu alttan muayene de oldu bu arada nst bağlı kaldım 3 defa alttan baktılar açıklık varsa alıcaklardı zaten sancımda varmış 100 felan açıklık 4 cm olmuş açlığımı beklediler en son saat 11 de yemek yemiştim sabah 10 a kadar nst kaldım ameliyata alındım belden uyuşturdular herşeyi güzelce anlattı anestezi uzmanı rahat 10 kişi vardı doğumum da herşeyi hissedeceksin dediler ama acı duymicaksın öylede oldu 20 dk da bebeğim kucagımdaydı miniğim herşeyi unutturdu saat 11 de doğdu miniğim rabbim tüm annelere kolaylık versin biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin sorularınızı bekliyorum 🤭🥰