Kubraaatmr Sizce hangi marka hangi yapıda bir emzik alınmalı ? Herşeyin fiyatları gibi emzik fiyatları da çok pahalı. İyi bir emzik aldığımda ya bebeğim onu tutmazsa boşa gitmiş olucak. Uygun fiyatlı emzik alsam. Bu seferde onlar kötü mü olur çocuğa bı zararı olur mu acaba. Kafam çok karıştı emzik konusunda
begonvilko Kubraaatmr bana herkes dedi ki bir tane al, dene. Eğer tutarsa çok alırsın. Tutmazsa başka denersin. Bana da mantıklı geldi, herkesin çok övdüğü bibs kauçuk emziklerden aldım. Bakalım tutacak mi, bebeklere belli olmuyor gerçekten.
SelmaGl Kubraaatmr ben oğluma avent almıştım tutmadı. Marketteki emziklerden aldım wee baby yada bebedor alıyordum damaklı. Sık sık değiştiriyordum ucuz olduğu için içim acımıyordu. Şimdi ikinci gebeliğim e bebekten baby plus aldım 0-2 ay minicicik bakalım tutacakmı
Bayancorek Kubraaatmr Anne memesinin dokusuna benzer şekilde yaptıkları için philips avent emziği tutmayan sayılı bebek varmış ben uzun araştırma sonucu ondan alacağım. Meme dokusuyla uyumluymuş ayırt edilmiyormuş fazla. Tabi bebekler kendi seçiyor sonuçta her şeyi, bebekten bebeğe değişir ama ben yine de ondan alacağım.
Nursahdemirayak Kubraaatmr kızımda avent soothie almıştımve tutmadııı🙈 oğlumada avent ultra air karanlıkta parlar emzik aldım. Kızıma aldığım çok ağırdı yenidoğana göre ondan oğlumada alacaktım fakat daha hafif tutar diye yazdığımı aldım.
Tugceelanaz Uygun fiyatli yeterli olcaktir ezcanede kötü emzik yoktur sanırım çok para vermeye değmez ☺️
SelmaGl 0103qsf valla bence birşey farketmiyor 🤣 bazıları anne memesine benzediğini iddia ediyor aventler falan onlar damaksız düz. Ama bazı bebeklerde damaklıları seviyor. Ağız yapısını bozuyor falan diyolar.