yaren_blna Mervesofiye insan yardım etmek ister ben bakim kzım felan der ama sende oğluna bak ne demek iyi al senin olsun tövbe ya asla ayırmayın sonra çok zor olur alışması kimsede bişey diyemez ne münasebet
Tubaberen Mervesofiye kızı bana ver ne demekbya hiç bir evladımı vermem . 1 gece bile vermem Rabbım öyle birseye muhtaç etmesin. Sizin evladınizi sizden onay almadan sen oğluna bak kız bende olsun ne demek ya.😡 benimde 2. Doğumun olacak nasip olursa hastane de eşimle kızım olacak kızım 4 yaşında. 1 gece bile ayrı kalmadım Rabbım de ayrı bırakmasın kimseyi evladından.
Mervesofiye Tubaberen evet bende ayırmayı düşünmüyorum zaten doğum yapacağım gece bir geceye mahsus yanında birakicam kayinvalidemin çünkü o gece annem yanımda kalır sonrası zaten asla ayırmam yanımdan yanımda da kimse kalmasa da olur normal doğum da 2 3 güne toparlarim kendimi zaten eşim de yanımda olucak gelip görmek isterlerse gündüz gelirler giderler
35lavanta Alpisinannesii Kızımda annem kalmıştı ama çalıştığı için sadece 1 hafta kalabilmişti patron izin vermemişti kıyamam ağlaya ağlaya dönmüştü canım annem birde tam döneceği gün dikişim açılmıştı tekrar dikmişlerdi resmen sil başa dönmüştüm o şekilde bırakmak zorunda kaldı beni. Ondan sonrada hep tek başıma baktım kızıma. Şimdi patronuna kış başında söyledi bütün yıllık izinlerimi kullanıcam şimdi 2 çocuklu olucak tekrar aynı vicdan azabını yaşayamam diye sağolsun bu sefer laf etmedi tamam dedi bie aksilik olmazsa annem kalacak yine hemde 20 gün inaşallahh ❤️❤️ Ben kendim için istemiyorum hiç zaten ama kızım ilgisiz kalmasın diye kalmasına çok seviniyorum ona yetemem diye korkuyorum yoksa diğeri bebek zaten o beni hiç korkutmuyor ilkinde nasıl yaptıysam şimdi yine yaparım 💪🏻
155598 Asliiiiaslannnn benimde Annem ve arkadaşlarım kalıcak kaynanamla altı üstlü oturuyoruz kendi annemin de dizlerinde problem var kaynanamın kalmasını pek de istemiyor gibiyim çocuğu daha doğmadan sahiplendi sürekli sinir eder gibi konuşuyor yok doğunca bende kalıcak gibisinden madem meraklsın yap bi çocuk yani değil mi ne bi düzenim var kendime göre ne bi rahatım 1 gün kahvaltıya iniyim dedim sonrasında tekrardan aramaya başladı gelin burda kahvaltı edin diye ya çok şükür elim ayağım tutuyor bende kendime bi düzen istiyorum ama nafile insan insanın tavırlarından da mı anlamaz ya sinir oluyorum sadece çocuğua 1 zıbın almadılar benim veya kendi ailemin aldıklarını öpüp kokluyor al o zaman kendinde dimi yani
Asliiiiaslannnn 155598 haklısın benim kayınvalidem de sürekli bebeğim ne yapıyor falan diyor bebeğime iyi bak ama ben ilk torun olacak diye normal karşılıyorum kayın validem Aydın’da biz doğudayız ben konuştum kimsenin fikirlerini duymak istemiyor her kafan ses çıkacak tamam kızım dedi eşimin halası kendini annesi sanıyor bı yüzden gitmiycem doğuma ve kimseyi de çağırmıycam tabi benim için daha erken ama temkinli olmak lazım 😂😂
155598 Asliiiiaslannnn en iyisi bizimde ilk torun ama ben böyle şeyi sevmem birinin yanında ay karnı çok şişti falan ya ben saklamaya çalıştıkta sürekli ay bebeğm de büyüdü falan hareket hissediyormusun sürekli saçma sapan sorular ve en sevmediğim şeyler ediyorsa bana etmiyorsa bana göbeğim çıktysa ki gayet normal bişey neden sürekli herkesin içinde dillendiriyorsun ki
Asliiiiaslannnn 155598 eşin uyarmaz mı anne hassas şuan hamile ona zıt gitme sevmediği şeyleri yapma dese olmaz mı yani benim eşim söyler çünkü
Mltmsncn Alpisinannesii iyi olursam sadece 1 hafta ablam yada yiğenim kalacak. Hastanede kısmetse eşim olacak.
babyrain00 Kızlar annem hasta ve kaynanamla görüşmüyoruz o yüzden hastanede eşim ve arkadaşım kalacak eve gelincede eşim izinli olacak arkadaşımda gün içinde gidip gelecek , sizce yapabilirmiyim üstesinden gelebilirmiyim aklım bunda hep 2-3 haftam kaldı
Asliiiiaslannnn 155598 bence iyi düşün zaten lohusalık hassas bir dönem oluyor bide istemediğin şeyleri duymak daha kötü olacak öyle emzirme böyle emzir 😃😃
155598 Asliiiiaslannnn vallah kusura bakmasın gitsin evinde dursun zaten bu aralar sinir oluyorum herkes kendi düzenine baksın ben kimseden akıl almak zorunda değilim yaşlı olsa tamam dicem de yani daha gençsin neden bi huzursuzluk peşindesin ki. Kapının önüne geliyor oğluyla pısır pısır konuşuyor çıkıyor gidiyor sadece başkalarının yanında çok iyi bende böyle şeye sinir oluyorum
Asliiiiaslannnn 155598 kimse umursama herkese cevabını ver yoksa ezerler saygı lazım ama hak edene verilir sevgi de saygıda