hunilimom Alpisinannesii hastane de kaynanam kalmıştı 4 gün de evde kaldı annem her akşam geldi yemek yaptı bebeğe baktı 4. Gün gitti kaynanam gelmese de olurdu 😂 simdi 2. Hamileligim yanım da kocamı istiyorum artık annem kızıma baksın
Nursahdemirayak Alpisinannesii kızımda 40 gün kendi annem kaldı yanımda. Kayınvalidem de her gün geldi yemek yaptı Allah razı olsun hep yardım etti. Yani hiç farketmez hangisinin kalacağı benim için. Sadece annemin yaşı daha genç olduğu için ona acımadım desem yalan olmaz ahahha😅😂😂😂
Alpisinannesii Sgnn bende aynen öyle bakalım nasıl olacak🥰 hem annem hem kayınvalidem kalacak yanımda ikisi de kalmak istiyor
minik22 Alpisinannesii ikisi de yürüme mesafesinde eşimin işyeri de aynı şekilde kim kalıyosa kalsın yalnız bırakmasınlar yeter modundayım 😀
Sinoooom Alpisinannesii eşim askeri personel İnşALLAH 30 yada 40 kalacak onunla beraber kendi annem kalacak
begonvilko Alpisinannesii ben yaşadığım şehirde yalnızım. Kayınvalidem de yok annem de. O yüzden annem bize gelecek, bebeğimi iki aylık falan yaptıktan sonra gidecek. Aynı şehirde olsak rahat olurdu sabah gelir akşam giderdi ama maalesef.
Sevoz Annem kalacak 1 hafta 10 gün kadar. Kayınvalidem de gelmek istiyor ama o gelir gider diye düşünüyorum.
Sevoz Alpisinannesii biz çok yakınız canım bide onlar çocuğa toruna falan çok düşkünler bişey diyemedim bende. Ama yük olmazlar illaki bi yardımları dokunur. Sen kalsın istemiyo musun
yaren_blna Alpisinannesii kendi annem kalıcak evdede aynı şekilde kaynanamı severim yardımcı olur ama kendi annemden bişey istemem yanında süzülüp yatmak var veya pansuman dikiş olayı kaynananın yanında utanmak var o yüzden annem kalcak
Sevgibbd Alpisinannesii görümcemle aynı apartmanda oturuyorum büyük ihtimalle gelip gider annem 1 hafta falan kalır belki