Mervyss Yaz hamileliği geçireceğim inşaAllah kızlar şimdiden pantolon bakıyorum normalde 38 40 arası giyerim 44 beden mi alsam 42 mi ne kadar artıyor bel ölçüleri ortalama şu an bel çevrem 73 😇 11 haftalığız 😇
Smyye1B Mervyss Hamile pantolonu alıcaksan kesinlikle kendi bedenini almanı öneririm ben bir beden büyük aldım hata yaptım 😇 zaten ayarlanabilir oluyor 😇
gldn065807 Mervyss valla canım ben kot giymiyorum esofmanlarimda 40 beden hala eski kıyafetlerim çok rahat oluyor 38+0 dayım bu arada ben hiç hamilelik almadım gerek kalmadı
Gunescicek Mervyss bende Hamile kalmadan önce 40 bedendim. İlk 40 benden Hamile tayt aldım onunla çok rahat ettim evde dışarıda sürekli giydim sonra yine 42 benden Hamile taytı aldım şuan 31+5 hafatlığım 13 kilo aldım 2 taytımıda rahat giyebiliyorum. Eğer çok kilo almazsan evde tüm pijamaların seni iadere eder dışarısı içinde yaz aylarında elbise giy hem elbise daha rahat ve şık oluyor.
Nergizzzz Mervyss ben 5 ayı geçip 6. Ayıma girene kadar almadım çünkü ne kadar alırsan al belli bi aydan sonra kilo alımın başlıyor iyi ki de öyle yapmışım bu ayın sonunda doğum olacak hala o zaman aldıklarımı giyiyorum daha erken almış olsaydıö şuan hayatta içine giremezdim 😂🙈
Mervyss Smyye1B ay işte Smyye1B hamilelik pantolonları da zevkime hitap etse hemen alıcam senin dediğini yaparım canım aklımda bulunsun 🥰🥰🥰
Smyye1B Mervyss Ben Lcw’da aldım pantolonlarımı mom Jean çok beğenerek giyiyorum 😇 Bi göz atmanı öneririm 😇
Egelibiri48 Pantolanlarda kendi bedeninizi alın eğer hamılelık ıcın alacaksanız . Ama en rahatı elbıse oluyo . Benım ılk hamılelıgmde yaza denk geldi son aylarım süreklı elbıSe giydim cok rahat ettım . Üstelık hamılelıkten sonradan gıyebılırsınız .
Mervyss Nergizzzz yaa :( işte ben de bekliyim diyorum da aradan da çıkarıyım diyorum çünkü daha önemli işlerim olacak :(
Nergizzzz Mervyss bence daha vaktine çok var ben 5. Ayıma kadar 4-5 kilo falan aldım sonrasında aldım göbek yavaş yavaş çıkmaya başladı kilo desen tutabilene aşkolsun 😂
mercimeginannesiiii Mervyss Yani her hamilelik o kadar farklı oluyor ki. Haftanız da çok erken. Hamileliğinde 5 kilo alanda bar 30 kilo alanda. Çok kişisel bir soru.