Sabinaa12 Kızlar ben regl günü kan verdin 72.2 çıktı 1 hafta sonra kan verdim 1026.2 çıktı sizce normal mi?
Limonzeytin Sabinaa12 Normal tabide doktora gitmedinzmi daha gebelk var çıkmş doktora başlamanz gerekirdi ondan dedim
Powerpuffgirlzz Sabinaa12 tabii her gecen gün katlayarak ilerliyor benim önce 499 2 gün sonra 999 cıkmıstı
Sabinaa12 Gozde0709 inşAllah öyledir ilk gebeliyim ve çok zorlu tedavilerden sonra korkuyorum inşAllah sağlıklı gebeliktir
Gozde0709 Sabinaa12 inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk gebelik o yüzden seni anlıyorum insan da hep bir tedirginlik 🥰
Egelibiri48 Çok güzel artmış değeriniz . Rabbim sağlıkla aldırsın kucağınıza inşallah . İçinizi ferah tutun , hareketlerinize dikkat edin ama paranoya da bağlamayın . Öyle olmak yarardan sonra zarar veriyo
Sabinaa12 Limonzeytin ilk dafa 72.2 çıktığında doktora gittim amms 2ci kez gitmedim burda okumuştum deger 1500 üstü olunca kese gözüküyor diye bende 1 hafta bekleyeyim dedim
Limonzeytin Sabinaa12 Doktor demedimi şu zmaan gel diye zaten demedyse başka doktora başlayn doktorlar genelde bilgi veriyolar bu durumları. Gönlmzve olsn
Limonzeytin Sabinaa12 terchnz böyle madem siz blrsnz .. sordğnz soru garip geldi snçta 48 saatte bir en az 2 kat artar zaten siz 1haftadan bahsetmişsinz 7 gün eder sağlıklı artmş snçta 👍 hayrlı olsn